Direkt ide szánom a kérdést hátha több segítséget kapok. Miért azzal harit az akitől el hoztam a kutyát mivel beteg először mutassam meg neki vigyem fel hozzá és az ő orvosához?
Figyelt kérdés
Miért ezzel tud csak érvelni aki elvileg tenyésztő közben semmi papírt nem kaptam erről? Azt is tagadja hogy ő nem tudta, hogy rejtett heres a kutya de viszont azzal érvel ismételten, hogy hány álmot ki tenyésztett már? Miért lenne nekem kozltelessegem az ő orvosához vinnem ha beteg miután el hoztam x összegért? Normális segítséget nagyon szépen meg köszönöm előre is!2021. márc. 10. 19:50
11/39 anonim válasza:
Tehát direkt szaporítótól vettél, nem lettél átverve lényegében, legalább is tenyésztő által nem. Akkor most mit is szidod a tenyésztőket? A szapis kutya lutri, ha ezzel a tudattal vetted meg a kutyát akkor most fizesd az állatorvosi költségeket szépen csendben. Aztán legközelebb kétszer meggondolod honnan veszel kutyát.
12/39 A kérdező kommentje:
Figyelj.... Ahol vettem mindenki úgy mondta, hogy tenyésztő, úgy ismerik, nem rég beszéltem vele telefonon közöltem vele milyen beteg a kiskutyám és ne mondja nekem, hogy nem tudott róla... Tenyésztő mi? Közben meg nulla papír igaz? Normálisan nem tudsz válaszolni miért teszed itt az eszed? Másnak nem okozott problémát a normális kommunikáció egyedül neked! Ez nem az én szegénységi bizonyítványom hanem a tiéd. Neked meg kutyát se mernek adni. A stílusod vicc
2021. márc. 10. 21:03
13/39 anonim válasza:
Igazi sutyerák vagy, aki szaporítótól vett kutyát, jól át lett verve, szenved a kutyád is, de még neked áll feljebb és mással van a baj, mikor te csináltad a bajt szándékosan.
Édes istenem.
14/39 A kérdező kommentje:
😂 😂 😂 Én szültem meg te nagyon hülye? És ha nem én viszem el hanem elaltatja akitől hoztam? Te egy igazi szerencsétlen idióta vagy vicc😂😂😂🤦♀️
2021. márc. 10. 21:09
15/39 A kérdező kommentje:
Akkor rajtam kívül kur.. a sok sutyerak van még és én meg horror árakat fizetek a kezelesre... De látom értelmezni sem tudod a szöveget te szerencsetlen Etlen
2021. márc. 10. 21:10
16/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom hányan koltetnenek meg mindig rá csillagos összegeket, hogy jól legyen.... Édes jó istenem de sajnállak, hogy. Lehetsz ennyire buta? Imatkozom érted is
2021. márc. 10. 21:16
17/39 anonim válasza:
Bármennyit kifizetnék a kutyámra, de soha nem támogatnék szaporítót. Azzal az összeggel amit kifizettél neki, kvázi megveregetted a vállát, hogy ügyes vagy, gyárts még több ilyen beteges kölyköt. Támogattad a tevékenységét, támogattad a következő almok kölyökkutyáinak szenvedését. Mert a szaporítót tökre nem zavarja, ha megpusztul a kutyád, amíg megveszik tőle a kölyköket, tehát bevételhez jut.
18/39 A kérdező kommentje:
17 látom nem lehet ép ész érvekkel kommunikálni. Ajánlom figyelmedbe hogy az eddigi olvasd át legalább 2x és utána nyilatkozz!! Mert nekem ehez nincs felesleges energiám hogy ennyi hülyének egyesével le írjam. Halyra!
2021. márc. 10. 21:23
19/39 anonim válasza:
Elég nehéz bármit értelmezni, mikor valaki ilyen szavakat használ mint "Halyra" xD
20/39 A kérdező kommentje:
De primitív buta egy lény vagy akkor is ha jelentetted, én ki írom meg egyszer... Ezzel csak magadat jaratod le akkor is
2021. márc. 10. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!