Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a jó egy csivavában?

Mi a jó egy csivavában?

Figyelt kérdés

Miért jó tartani?

Mit lát bennük a gazdi, amit más ember nem?

2021. márc. 8. 22:23
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Már Ábelt is utálta anno az ország ("De miééért?"), ne tetézd.
2021. márc. 9. 08:58
 42/48 A kérdező kommentje:

Hol kérdőjelezetem meg mások preferenciáit? Olvass vissza, nem minősítettem sehol egyetlen csivava gazdáját sem! Nem írtam, hogy bolondok vagy ízlésficamosak (mert nem is gondoltam ilyenre), egyszerűen csak érdekelt az ő nézőpontjuk.

Huh, újra leírom: ez egy ÁRTATLAN KÉRDÉS VOLT!

Nem, nem szeretnék ilyen kutyát vásárolni,de pl másként tekintek rájuk, miután valaki leírta, hogy nagyon gazdi centrikusak és kiváló jelzőkutyák.

Az a szép az emberi sokszínűségben, hogy nem kötelező mindenben egyetérteni, nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie, de attól még kérdezni szabad és úgy gondolom, hogy a legnagyobb tisztelettel elfogadtam az összes csivavatulajdonos válaszát, mert számomra hasznos volt. Általuk jobban beleláthattam a kutyák életébe/viselkedésébe. Ennyire egyszerű!

2021. márc. 9. 09:13
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az én kérdésem ihlette ezt a kérdést. :)

Kérdező, azt tudnod kell, hogy ott sem magával a fajtával lenne gond, hanem azzal, hogy a gazdája sosem nevelte meg, sosem szólt rá, mert hogy "jajj szegény még picike, majd ha nagy lesz, nem lesz ilyen", meg "semmi rosszat nem tud csinálni, hát 2 kg az egész kutya". Nem lett megnevelve, pórázra szoktatva, hanem azt csinál mindig, amihez éppen kedve van. Ott, ahol éppen vannak.

Ilyen nevelés mellett még egy puli, vagy labrador sem lenne mintakutya.

2021. márc. 9. 10:37
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Válaszaid nagyon provkálónak tűnnek sőt a kérfdés is hiába próbálod nem annak tekinteni...minek érdekel ha nem bírod őket amúgy se?

én nem bírom a nagy tetstű kutyákat mégsem teszek fel kérdést rólük mert nem érdekel...

2021. márc. 9. 14:58
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

ÁRTATLAN KÉRDÉS VOLT!

perszee XD

látom már ki is töröltették a leírásoddban szererpelt

Nem valami szépek, agresszíven, idegbetegek

szóval ezt a moderátorok is prookálásnak vették :D...

nem értem a logikádat!

minek ocsmárolod ezt a fajta klutyát ha nem bírod úgysem?

ne foglalkozz velók azt kész rá megy az egészésgedre

2021. márc. 9. 14:59
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Kozepazsiaim legjobb baratja egy csivava :) ... en szeretem!
2021. márc. 9. 18:10
 47/48 anonim válasza:
68%

Nekem csivavám van és ő nagyon kedvesves és barátságos mindenkivel. Szerintem nagyon aranyos külsőre és azért erre a fajtára esett a választás mert lehet bent tartani és ha nem tudjuk idő hiánya miatt sétáltatni akkor sincs gond.

Nekem is van ismerősöm akinek nagyon agresszív a csivavája és évek alatt sem lett jobb, de nem ilyen az összes.

2021. márc. 19. 11:09
 48/48 anonim ***** válasza:
A humor :D
2021. ápr. 3. 14:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!