Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a jó egy csivavában?

Mi a jó egy csivavában?

Figyelt kérdés

Miért jó tartani?

Mit lát bennük a gazdi, amit más ember nem?

2021. márc. 8. 22:23
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
84%
Az hogy szerinted szép vagy nem egyéni ízlés kérdése. Két csivavával találkoztál, akik agresszívak voltak, attól még nem lesz az összes csivava agresszív, ez általánosítás. Tedd fel úgy a kérdést, hogy egyáltalán miért tartanak az emberek kutyát? Akkor közelebb jársz a megoldáshoz.
2021. márc. 8. 23:09
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a jó benne, mint akármelyik másik kutyában.

Tovább megyek: mint akármelyik másik házikedvencben.

Ha érted, érted, ha pedig nem, akkor hiába is magyaráznám.

2021. márc. 8. 23:17
 13/48 A kérdező kommentje:

Te jó ég! Semmi rosszat nem mondtam! Nem kell a torkomnak ugrani!

Nem, nem vagyok kutyabarát, nekem ezek a kistestű "divatkutyák" nem jönnek be. Tisztelem őket is meg gazdáikat is, magánügyük, ha nekik ez tetszik, az meg az én magáügyem, ha nem. Attól még nem leszek elvetemült állatkínzó, csak mert nem rajongok minden kutyáért.

Macskapárti vagyok, mentett cicám van, de ez a kérdésem szempontjából teljesen lényegtelen.

Tiszteletben tartom, ha valakinek a csivava tetszik, pusztán kíváncsiságból kérdeztem, hogy mi a pozitív oldala egy csivava tartásának. Ennyire egyszerű! Nem kell ebbe semmi mást belemagyarázni!

2021. márc. 8. 23:20
 14/48 anonim ***** válasza:
91%

Divatkutya, ahogy a Spitz, Bulldogok és társai.

Egyébként, nagyon aranyosak a gazdáikkal, nagyon szeretetre méltóak, de nem mindenkinek valóak. Kevesen tudják, de erős, határozott gazdának valóak, mert könnyen átveszik a gazdájuk felett az uralmat, és ilyenkor válnak agresszívvá, kiszámíthatatlanná a gazdájukkal!

Találkoztam már ilyen középkorú házaspárral, akik féltek a saját csivavájuktól, mert szeretett odakapni, ha valami nem tetszett neki.

Volt régen egy barátomnak csivavája, az nagyon kedves, barátságos volt idegenekkel is.

2021. márc. 8. 23:21
 15/48 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, ezt már nem mosod le magadról. A kérdésed és a magyarázat nem azt sugallja, hogy Te tiszteletben tartod mások ízlését, inkább kifiguráztad, aztán meg nem értettél egyet egyik érvvel sem. Hagyjuk is.
2021. márc. 8. 23:23
 16/48 anonim ***** válasza:
82%

Én végigolvastam az egészet, de sehol nem látom hogy bárki is a torkodnak ugrott volna.

Azon meg nem kell felkapni a vizet hogy a kutyabarátok nem értenek veled egyet.

Te sem értenél egyet azzal aki odamegy provokálni a macskás témába, hogy mi a jó egy macskában, mikor karmolnak, idegbetegek, érdekállatok, és az ő szaruk a legbüdösebb 🤷‍♀️

Mondom ezt úgy hogy nekem kutyám és macskám is van, de ez ugyanolyan lenne mint amit te csinálsz itt.

2021. márc. 8. 23:25
 17/48 A kérdező kommentje:

Huh, itt nem az én értelmezésemmel van baj!

Nem érdekel, hogy miért jó általásogában állatot tartani (mindenkinek van rá egyéni magyarázata) , vagy miért jó nyulat, kígyót, lovat, németjuhászt, uszkárt, akármit tartani, engem ez az egy kutyafajta érdekelt.

Köszönöm azokat a hozzászólásokat, amik a kérdésemre irányultak.

2021. márc. 8. 23:25
 18/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14-es,erre voltam kíváncsi!
2021. márc. 8. 23:26
 19/48 anonim ***** válasza:
3%
Sajnos a 18.-nak igaza van..
2021. márc. 8. 23:28
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
8.:De pontosan az a lényeg amit te mismásolsz.Ha nem vagy kutyabarát,miért érdekelne ez.A válasz pedig tényleg egyszerű,nem is érdekel,csak unatkozol és ezt találtad ki éppen.De ezzel csak más idejét pazarlod,akik válaszolnak rá normálisan,mert valójában az értelme egy nagy hatalmas 0.
2021. márc. 8. 23:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!