Barf: Csirke után mit és hogyan érdemes bevezetni?
Figyelt kérdés
Tudok most venni birka tüdőt és marha belsőségeket. Hány százalékban adhatom? S ezek húsát csontját is be kellene ezután vezetnem? Mert úgy tudom a többféle hús bevezetésének a lényege inkább a belsőségek miatt kell. Azoknak különbözik leginkább a vitamin összetétele.2021. márc. 7. 17:07
11/13 A kérdező kommentje:
Most már ott tartok, hogy írhattok bármilyen húst, de a csirkéről át kell állnunk valamire. A hal az tényleg nem gond nyersen? Tudom, hogy szétmarja a gyomorsava a szálkát de mi van ha egy nagyobb megakad a torkán? Különben azt is olvastam már, hogy a halat mindenféle hús után kell bevezetni,de ennek sem látom értelmét. De talán könnyebben emészthető mintha marhára váltanék. Ez utóbbit pedig már állatorvos is javasolta, igen, csirke után! Úgyhogy tisztára össze vagyok már zavarodva.
2021. márc. 22. 21:37
12/13 anonim válasza:
mért nem lépsz be egy facebook csoportba, ahol megértetik veled a lényeget?
Az egy dolog, hogy te össze vagy zavarodva, de ezzel a kutyának ártasz.
13/13 A kérdező kommentje:
Sosem voltam ott regisztrálva és nem is szeretnék, de látom itt nem megyek sokra pedig állítólag mennyien nyerseznek. Értem a "lényeget", ezek szerint Te nem érted a kérdéseim sem. Tőlem kevés ember van aki többet olvas a kutyájával kapcsolatban, főleg az érkezésével és semmit nem ártok, sőt! Barfciklopédiában is le van írva, hogy ha a kutya egészsége megkívánja akkor ez felülírja azt a fajta fokozatosságot, amit itt, mint valami bemagolt tanulmányt írtatok. De sok cikket is említhetnék. Csak azért írtam le, ha más gondos gazdi ide keveredik később és ugyanúgy a rengeteg olvasmánytól már dönteni is képtelen, úgy el ne higyje ezt a fekete-fehér világot amit itt sikerült lefesteni.
2021. márc. 24. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!