Szerintetek hány kutyát tud egy ember egyszerre normálisan sétáltatni?
Én 3 kutyával sétálok pórázon, egy 30 és két 15 kilós.
A kicsik a jobb, a nagy a bal oldalamon megy. Ennyi kutyánál szerintem csak a szigorú láb melletti séta megoldható/kényelmes. Mi is így megyünk. Talán még egy kisebb kutya elférne, de bőven elég ez a három :D
Lattam mar sajat szememmel, hogy egy hozzaerto valaki sok-sok kutyat tok precizen setaltatott egyutt ugy, hogy a kutyak szabadon voltak. Csodalatos dolog!
De a valosagban egyes kutyasoknak az egyetlen nyamvadt kutyajuk kordaban tartasa is nehez :)))
En kettovel tudok. Elso kezjelre jutfalattal tanul mindent honapokig . (A barf kajajat igy kapta.) A masodiknak csak kb 2x mutattsm jut falattal. Aztan racsatoltam a masik kutyank porazara es leleste futas kozben a masikrol a kezjelekre elvart viselkedest.
2 eros kutya.
En is kedves es gyenged vagyok veluk.
2 amstaff (34 kg es 24 kg)
Ha lenne megegy,talan o meg beleferne. De fontosnak tartom azt is,h fizikailag erosebb legyen a gazdi. Azert megvan idonkent a vizsgaztatas.
Bennuk az a jo,h nem kell lehajolni jutfalatadasnal. Egy mopsz vagy kisebb meretnel nem tudnam megoldani a falatosztast. Ott mar max klikkerrel lehet az utcan mar dicserni.
Fontos a kutyak vermerseklete , felelossegteljessege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!