Ez az etetés jó lesz-e így növendék nagytestűeknek, később felnőtteknek szintén?
értem
tehát azt mondod, hogy csak az egyikkel etessek
2 félével ne
Egyáltalán?
akkor tutira?
jó, akkor nem etetek táppal
akkor így jó lesz-e?
csirke farhát + rizs kombó, alap, némi kis kenyért hozzá áztatni
birka máj , 490 ft
marha vese, 420 ft
birka tüdő 410 ft
marha tüdő 390 ft
ütök bele nyers tojást és a héját is belerakom időnként, azzal beviszem a kálciumot
ezeket még hozzáfőzöm, mindegyikből valamennyit
veszek sárgarépát, almám az van, azt nyersen is megeszik külön, de hozzáadom és azt is megetetem velük
akkor csak a fentieket adom és ezeket a májat meg vesét, tüdőt megrendelem az ebarf shopból és le van tudva, és nem veszek tápot akkor egyáltalán
szóval azt mondjátok, hogy a fentivel, tökéletesen beviszek mindent és nem kell adagolnom tápot semmilyen formában?
mert az nagyon zsír lenne, ha ezekben így benne van minden!
köszi!
és az egészet egybe főzve
így jó lesz-e?
és a fentiekben benne van-e minden vitamin?
Rizst kenyeret nem adunk soha kutyaknak!!! Iuzuleti gyulladast /fajdalmat okoz!!
Nyerscsontot adj neki! Marha gerinccsont pl. Enelkul nem lesz hofeher fogkomentes a foga!!
A belsoseget ne fozd meg meg a tojast se. A majat es tojast en is nyersen eszem meg videken altalaban (pesti vagyok,de tanulok toluk,amiben jobbak !)
bocs, de a hozzászólásod nem tudom értékelni
elég nagy tudatlanságra ad okoz, hogy nyersen eszed a tojást
azt ember nem tudja megemészteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!