Mit tegyek? Nem akarok kölyköt, de felnőttet nem hozhatok.
Futni és bringázni szeretnék menni a jövőbeli kutyámmal.
Nem másfél év múlva, mire elég nagy lesz hozzá.
Nem szeretnék vesződni egy kölyökkel.
Menhelyről, valami labi-vizsla mix vagy németjuhász keverék kutyát gondoltam, 1,5-3 évest.
De.
Anyum fél a felnőtt kutyáktól, csak kölyökkortól szokik hozzá.
Van 3 macskánk, akik miatt célszerűbb lenne kölyök, hogy biztosan összeszokjanak.
Mit tegyek?

Vidd el anyukádat a menhelyre egy kiszemelt kutyához, ha élőben is látja, lehet másképp fog rá gondolni.
Az új kutyával, hiába felnőtt, azért lesz munka, ahogy előttem is leírták. Viszont, ha időt szánsz rá és heti 2-3x kimész sétáltatni pl egy hónapon keresztül, könnyen kiszűrheted a nagyon problémás kutyákat.
Az én anyukám is tart a kutyáktól, de csak néha, hétvégente vagyok nála. Két éve nekem is lett egy két éves befogadottam, a félelme akkor múlt csak el anyának teljesen, mikor a kutya elkezdett versenyezni és sokszor állt a dobogóra :)

Hozol egy felnottet es bentlakasos kepzesre beadof szerzodessel kb 150 ezer forintert megcsinaljak neked labmellett kovetes visszahivas stb re.
Macskakompatibilis felnott kutya rengeteg van menhelyen.
Anyad majd mossa orant a kakit pisit 6-8 honapig ??? Ujraveszi a butorokat meg taska ruha cipo,ami elerheto a kolyokkutya szamara???
Ugye,h nem. Anyad jarjon el teraeutahoz a betegsegevel,h fel a felnott kutyaktol. En is felnottet vettem pont a futas miatt. A vervonal miatt szereti a parancsolast (orzovedo vervonal) . Nem kellett veszodnom annyit vele. Ertelmesen tanult falattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!