Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illene hozzám?

Milyen kutya illene hozzám?

Figyelt kérdés

Most ha nem gond feltételes módban fogok kérdezni.:)most sajnos nme lehet még kutyánk mert sokan allergiásak a szörére a lakásban,de HA felnött koromban kertes házam lesz milyen lutyát javasolnátok nekem?: naponta sokszor elvihetném sétálni, hisz én is sportos vagyok, és foglalkoznék vele:tanitanám,játszanék vele.olyan kutya kéne ami vissza is hozza a labdát, faágat. Hogy le teszi e nekem az egy másik dolog:D az most nme számit.a lényeg még, hogy ha póráz nélkül sétáltatom, ne rohandjon rögtön oda ahol egy "gyere ide" vagy valami hivás jelet hall. Fontos még, hogy ne legyen nagyon kis termetü, például a csivava vagy yorky, de ha lehet akkor még a tacskónál is nagyobb legyen.a Kezdö méret ugy egy amerikai spániel legyen.A házörzés nem olyan fontos.És még a vendégekkel is kedvesen viselkedjen

Válaszaitokat elöre is köszönöm. és ha nem világos mire akarok célozni, akkor nyuodtam kérdezzetek.:)

2010. aug. 17. 21:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb elvárás amit írtál neveléssel valósítható meg és nem fajtajellemző. Közepes méretű, barátságos kutya meg rengeteg van. Olvass el pár kutyafajtás köyvet.
2010. aug. 18. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!