Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megkarmolt a mopsz kutyám...

Megkarmolt a mopsz kutyám lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
kicsit véres belül a sebb és kicsit csíp ügye nem fog elfertozodni és nem fogok meghalni?
2021. febr. 26. 18:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Haha, napi szinten vannak ilyen seruleseim, es meg itt vagyok, szoval nyugi.
2021. febr. 26. 18:32
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Lehet egyébként. Be van oltva? Sok kosz a kormen pl. De ritka egyébként. Engem is többször karcolt már meg kutya, de bajom nem lett. Régen viszont meg harapott egy, akkor kaptam 6-7 szurit, azt hiszem végzettség ellen
2021. febr. 26. 18:32
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Veszettség.. 😂🤣😅 Csak a telo kijavítja azt is, amit nem kene. 😅
2021. febr. 26. 18:35
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen be van oltva de lett volna neki még egy oltás csak elmaradt. De az oltását elég régen kapta meg.
2021. febr. 26. 18:36
 5/20 anonim ***** válasza:
66%

Ha nagyon izgulsz, kérj a dokitól egy tetanuszt, de amúgy nem lesz semmi bajod.

Veszettséget csak úgy kaphatod el, ha megharap a kutya és a nyálával belekerül a sebbe a vírus.

2021. febr. 26. 18:47
 6/20 A kérdező kommentje:
[link] itt a kép a karmolásról.
2021. febr. 26. 18:47
 7/20 anonim ***** válasza:
67%
✝️ De, meg fogsz halni. Ne aggódj, emléked örökre megőrizzük. ✝️
2021. febr. 26. 18:50
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Fertőtlenítsd és kész. Én ennél már csúnyább sérülést is elszenvedtem és még élek. A kutyám is karmolt már meg, sőt egyszer a játék hevében ráharapott az ujjamra és felszakadt a bőr, nagy ügy.
2021. febr. 26. 18:58
 9/20 A kérdező kommentje:
A kézfertötlenitő jó rá? Csak sz van itthon.
2021. febr. 26. 19:01
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Hát amikor nem találtam mást én is azt öntöttem a sebemre xD
2021. febr. 26. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.