Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idős korától lépcsőzhet...

Mennyi idős korától lépcsőzhet (minimálisat) egy mopsz?

Figyelt kérdés

Napi 30 lépcsőfokról van szó, ami a lifthez vezet. Fél éves koráig biztosan ölbe viszem, utána fokozatosan hozzá lehet szoktatni? Vagy várjak 8-9 hónapos koráig?

(Napi 3x séta mellet fel-le, összesen 30 fok)

2021. jan. 25. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Simán lépcsőzhet, belehalni nem fog ennyi lépcsőbe :)
2021. jan. 25. 09:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

... szoval, nem is tudom?! :)

2021. jan. 25. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Hat ez nehez kerdes. Gondolom napi tobbszor viszed le, tehat ez neki naponta 3-4x 30 lepcso. En nem hagynam ennyit lepcsozni. Az mas, ha heti egyszer kene, de igy nem. Plusz vannak olyan magasabb lepcsok is, ami meg nekem is kenyelmetlen, nemhogy egy picike kutyanak.
2021. jan. 25. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, a 30 lépcsőfok egy egész napra értendő, napi 3 séta esetén. 5 lépcsőfok vezet a lifthez. 6 (mert fel-le lepcsőzik) x 5 = 30 fok.
2021. jan. 25. 12:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Tehát egy séta esetén megy 10 lépcsőfokot összesen, így lesz 30 fok. Ezt nem kell megszorozni már :)
2021. jan. 25. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja ennyitől, én kutyám 3 hónapos kora óta megy mindennap ennyit semmi baja nincs
2021. jan. 25. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb, ha soha nem lépcsőzne. A lépcsőfokok a kutyának nem természetesek. Terheli a mellső lábat, és a gerincet. Felfelé még néha oké, de lefelé egyáltalán ne.
2021. jan. 27. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!