Mopsz milyen árban van hobbi célra?
Figyelt kérdés
Nem ultra champion szülőktől, tökéletesen megfelel egy középkategóriás kennel is. Bézs színű kan kölyköt szeretnénk, ha ez számít.
Számít a kutya neme az árnál? 120-150 ezer Ft reális elgondolás?
Tavasz végén vagy nyáron lenne esedékes a vásárlás.
2021. febr. 5. 14:31
1/4 anonim válasza:
Én még az árhoz hozzá csapnék olyan 100 ezer Ft-t. Egy mopsz tenyésztőtől alsó hangon 200-250 ezer Ft
2/4 anonim válasza:
Én ilyen röfögős korcsért 20 forintot nem adnék. Sőt, betiltanám a szaporítását, mivel állatkínzás. Olyan, mintha direkt szaporítanánk pl. Down-kóros embereket, mert "jajjdecukkíííí".
3/4 anonim válasza:
160-200 ezer volt kb. két éve, amikor én érdeklődtem.
4/4 Kérlek segíts !!! válasza:
Tiszteletben tartom hogy ti venni akartok, de én a helyetekben körbe néznék pár menhelyen is. Tudom lehet nektek ez egy álom kutya lenn, régóta vágytok rá , ugyan úgy,ahogy az a kutya egy kenelbe zárva évek óta vár titeket. Hidjétek el érdemes megpróbálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!