Tapasztalat szívdaganatos kutyával?
Akiknek, volt szívdaganatos kutyája. Leírnátok légyszi, hogy kb. mit tapasztalatok ez idő alatt?
Sajnos az én kutyám is az lett.😭
Rosszindulatú kommentelők ne írjanak, légyszi. Inkább lépjenek tovább.
Nem vagyok teljesen tisztában vele ez pontosan mit is takar, mennyire gyógyítható de sok kitartást kívánok nektek!
Fbn van egy rákos kutyák és macskák nevű csoport, ott tudnak szerintem érdemben segíteni
Nekünk ismerősnél volt szívdaganatos kutya
Először csak köhögött, mintha kennel köhögés lett volna majd kiderült hogy a szívénél folyadék kb 2,5 dl le kellett szívni belőle, aztán derült ki hogy szívdaganata van. Először rengeteg gyógyszert kapott majd kiműtötték a daganatot, műtét után jobban lett, de olyan 3 hét múlva örökre elaludt...
Ez olyan 3-4 hónap időtartam volt mármint a köhögéstől számítva
#1 Lődd fejbe Te magad...irtam hogy rossz indulatú kommentelők (azaz válaszolók) ne irjanak, tartsd ehhez magad. Köszi, puszi. Szevasz.
#2 Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!❤️
Arról nem szólva, hogy aki a lövést javasolja, ha van egy "jóindulatú" szomszéd, simán bajod lehet belőle (honnan van a fegyver, engedélyed, stb. stb.), és mivel az emberek zöme rosszul él, a spicliskedésért, besúgásért meg mindig adnak pénzt, meg ilyen-olyan jutalmakat - legtöbbször informális csatornákon - a hatóságok(lsd. nyomravezetői díj, mint legalizáló címszó), ezért felnyomhat egy jóindulatú ember,és nagyon megfingathatnak téged, vagy akiről szó van...
Honnan van a fegyver? Van-e engedélyed? Stb. stb. Mindent is meg fognak kérdezni, és mindennek is utána fognak járni
Az én kutyusomnak szívelégtelensége van, ami nem ugyanaz. Neki vizesedik a tüdeje amitől köhög, erre kapott vízhajtót, meg szívgyógyszert (könnyíti a szív munkáját) is.
Mindkettőt állatorvos írta fel.
A tüneteket érdemes lenne valamilyen módon kezelni.
Mivel a te kutyád nem műthető, de esetleg a köhögésen lehetne segíteni vízhajtóval, persze kizárólag állatorvossal egyeztetve, meg amúgy is csak ő írhatja fel, plusz mellette kell kontrollra vinni néhány havonta, hogy minden oké e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!