Hogyan porciózzátok ki a fagyasztott húst? (barf)
Figyelt kérdés
Ha már alapból fagyasztott húst/csontos húst/belsőséget, stb. veszek nagy kiszerelésben, amit szeretnék szét adagolni a kutyámnak, akkor azt hogy érdemes csinálni? Napi 150-200 grammos csomagokat kellene előkészítenem, de ehhez nem érdemes mondjuk 1 kilós csomagokat kiolvasztani. Más, hogy csinálja?2021. febr. 22. 17:29
11/13 Somogyi Ági válasza:
Felfagyosan porcizok.
Tüdőt majdnem fagyosan, mert kiolvadva lehetetlen vágni.
Dobozokban van (Tesó gazdaságos kis fehér dobozka, 2x eszünk egy nap pont belefér)
Zöldpacal irtó büdi, azt jől zárható dobozban olvasztd. De imádja ✌️
Én a zöldséget is hozzá szoktam porciozni.
Nyugi, bazi erős a gyomorsavjuk mindent Is megemeszt, bacinak esélye sincs ✌️
12/13 anonim válasza:
Nagy kielesitett baltam van es vastag faronkom. Aztan kedvemre darabolom a kg-os husokat,egesz gerinceket.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mentek a zöld kezek! :)
2021. febr. 23. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!