A barfshopon és farkaskonyhán vásárolható fagyasztott húsokból komplett főtt házi kosztot is készíthetek a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Hentesnél(legalábbis ahova én járok) csak csirke-marha-sertés hús van, ráadásul, ahogy elnéztem drágább a marhahús, mint a farkaskonyhán.
Meg ezeken az oldalakon többféle húst lehet kapni, meg többfajta belsőséget, illetve van darált csontos is, ami esetünkben nagyon jól jönne.
2019. okt. 16. 00:31
1/7 anonim válasza:
Most a kérdés az, hogy a fagyasztott húst meg lehet-e főzni?
Persze!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
Csak ez nyers etetésről szól meg minden és nem tudtam:)
2019. okt. 16. 07:31
3/7 anonim válasza:
Én is barfos helyről szerzem be a húst amit aztán megfőzök neki.
4/7 anonim válasza:
Én is barfos helyről szerzem a kaját, amit megfőzök neki, nyugodtan megfőzheted.
5/7 anonim válasza:
Én is pont erről a két helyről vásárolok.Nyugodtan meglehet főzni,én is azt teszem,de a csontos húst,mindegy,hogy darálva van-e,tilos főzni.Figyelj arra,hogy a kész menük is ,amik darálva vannak,szintén tartalmaznak csontot.
6/7 A kérdező kommentje:
Csontost nem lehet főzni?? Az nem jó, akkor adjak helyette tojáshéjport?
Idős kutyusról van szó, rossz a gyomra, csak a főtt kaját bírja megemészteni. Eddig hentestől vettem ezt-azt, de nem túl nagy a választék.
2019. okt. 16. 14:24
7/7 anonim válasza:
Igen,semmiképpen nem szabad főzni a csontos húst.Nekem is öreg kutyáim vannak,tojáshéjport kapnak már.Rossz emésztésű,idős,keveset mozgó kutyáknak már nem szabad adni csontot még darálva sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!