Kutyáknak tényleg csak 5 fokon szabad a fagyasztott nyers húst felengedni?
Én mindig hűtőben olvasztok ki, ha nem 10 kilós egybafagyott hús, akkor kiolvad reggelre, utána vedd ki és várj egy kicsit.
Porciózd ki esetleg, kis adagokba, így mindig annyi lesz kiolvasztva, ami elfogy. Nem hinném, hogy hűtőben tartva baja lenne 2-3 nap alatt, de mondjuk a belsőség állagán nem javít...
En baltaval szoktam porciozni a fagyott hust. Semmikepp nem engedem fel meg egyszer. Nyershust olvasztas utan adok. Nem tarolom a hutoben. A csirke romlejony. En szarvast adok,az birna,de azt se tarolom.
Bensosegbol meg tenyleg nagyon kicsi kell.
Felfagyosan porcizok, nyugodtan vissza lehet fagyasztani, kutya nem ember, baromi erős a gyomorsavjuk, baci esélytelen a húsból kB.
Mikor az egyiket eszi akkor veszem ki a másikat, ki olvad hűtőbe simán.
Én a 6,5 év alatt még sosem néztem a hőfokat, panasz nem volt a fogyasztó részéről 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!