Mekkora bírságot szabhatnak ki közterületen póráz nélküli kutyasétáltatásra?
Köszi a válaszokat! Más kutyákat nem ugatnak, nem kell aggódni, meg vannak nevelve rendesen. Ezek viszont fel-alá rohangálnak, hergelik a mieinket. Szépen kértem a gazdájukat, hogy legalább egy pórázt rakjon rájuk, hogy ne vergődjenek annyira. S miután a figyelmeztetésem ellenére is törvényt szeg, így igenis, hogy feljelentést fogok tenni ellene, mert nemhogy jogom: kötelességem.
#11-es, igyál valamit!
Akkor most ezt csak én nem értem? Mennyivel lesz másabb,ha pórázon sétáltatja? Attól még a te kutyád örjöngeni fog ugyanúgy. Értelmetlen az egész!
Nem mellesleg tanítsd meg a kutyádnak,figyelmen kívül hagyni. Nálunk (falu) is sokan sétáltatnak póráz nélkül. Engem pont nem zavar. De a kutyámat sem,maximum megszagolgatja. (Nem tudja ki dugni a fejét,sem az orrát). De én vittem pici kora óta kutyás közegbe.
Attól, mert raksz egy kacsintós fejet a mondatod végére, még nem mondasz nagyobb okosabbat 😂
Mondjuk amíg ezeket a kommenteket leírtad, addig is nevelhetted volna picit a kutyadat ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!