Miért viselkedik velem igy a kutyám?
Figyelt kérdés
Kb olyan 4 hónapja kaptam egy 2 hónapos kiskutyat,akivel a kezdetek óta nagyon jó a kapcsolatom.Imadjuk egymást és sokat vagyunk egyutt.De olyan 3 napja olyan furcsan viselkedik.Szomorúnak tűnik,kibújik a simogatásomból,ha játszunk is megindulok utana és olyan furcsán vizslat es arébb megy.De viszont amikor kimegyek hozzá ugyanugy nagyon örül,és nyalogat.De egy idő utan mar olyan mintha nem erdekelnem,vagy valami zavarná.Ugyanugy foglalkozom vele,ugyanugy mindent megkap mint elotte.Nem értem miert iylen velem.Arra gondoltam hogy a szomorúsága a rossz esős idő miatt van,de ezt a kibújó vonakodó viselkedését nem ertem.Kerlek szépen segítsetek miert lehet ez és hogy mivel próbaljam meg szororsabbá tenni a kapcsolatunkat.2021. febr. 8. 17:22
1/6 anonim válasza:
Milyen az étvágya? Beteg nem lehet?
2/6 anonim válasza:
hát, szerintem a legfontosabb kérdés: oltások megvannak?
4/6 anonim válasza:
Állatorvos mit mondott rá? Mert gondolom azonnal vitted, ahogy látszódott, hogy valami gond van!
5/6 anonim válasza:
Valaki megverte a csaladtagjsid kozul. Egyertelmu!!!
6/6 anonim válasza:
Én rögtön arra gondoltam, hogy kamaszodik. De az se kizárt igen, hogy valaki bántotta. Nem feltétlen megverésre kell gondolni, kisebb dologtól is meginghatott a bizalma.
Remélem, hogy "csak" az első gondolatom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!