A kutyám úgy viselkedik, mintha be lenne állva vagy részeg lenne, mit ehetett meg?
A hirtelen viselkedés változás komoly problémát is jelezhet. Például a túlzott boldogság, akár agyvérzés tünete is lehet.
Vidd be ügyeletre biztos, ami biztos.
Bár ne legyen igazam, de szerintem többféle idegrendszeri baj lehet az ok, mindenképpen mielőbb lássa orvos!
Epilepszia?
Nem lehet most is hasonló az ok? Nem volt hosszabb ideig kitéve a drog füstjének? Nem kajolt meg egy csikket, csak mert megjegyezte, hogy múltkor attól szállt el és tetszett neki?
Vidd el orvoshoz, mert ha bármi hasonló tünete van, --és ami lényeg-- eddig ezt nem tapasztaltad tőle, sok más kiváltó ok lehet. Amit nem úsztok meg annyival, hogy kiürül a szervezetéből a hatóanyag és minden oké.
1-es vagyok
Most nekem van egy kérdésem. Honnan tudtad, hogy az a hányás marihuánás? Talán a tiéd volt?🤔
Tudtommal azóta, nem történt itthon semmi ilyesmi, nem érte se füst, se drog. Várunk vele hétfőig, mert ilyenkor sajnos az állatorvos nem foglalkozik velünk (telefont se veszi fel), de már nem olyan kótyagos a feje, szóval remélem helyrejön.
1-esnek: Nem az enyém, bátyámék kipróbálták és hányás lett az eredménye. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!