Tetszik nektek az agár?
tököm fog válaszolni az ilyen kretének kérdéseire.
pontozd le anyádat, ő is elég nagyot hibázott
Nagyon szép és okos kutyák. Az én szememnek kicsit sovány az ő normál testalkatuk, dehát ilyenek. Az ismerőseim között többnek is van különféle agárja és bár határozottan kell nevelni őket, nagyon jófej családi kutyák.
Kedvencem az orosz agár a bozontos bundájával.
lepontoztalak titeket!
essetek össze
Kedves Kérdező!
Kérdésed olyan jellegű, mintha azt kérdeznéd, hogy tetszik-e nekem Morgan Freeman. Határozott válaszom: NEM. Ez betudható annak, hogy én nem afro vagyok. Ugyanakkor, ha a mérleg másik nyelvére helyezzük Morgan Freeman által nyújtott filmbeli alakításait, úgy azt mondom, hogy IGEN, kedvelem, sőt tetszik, amit a teljesítményével nyújt, közvetít.
Ergo, tegyük egyértelművé a kérdésünk lényegét. Miért kérdezzük azt, hogy tetszik-e nekünk az agár?
Nekem az agár, mint KUTYA, tetszik. Szép, elegáns a külleme. Határozott nevelés mellett szófogadó, családbarát, ember-centrikus kutya. Tudom, melyek az agár kimagasló fizikális adottságai, melyek a benső tulajdonságaiból eredő, gazdája iránt irányuló kiválóságai. Mindezek ellenére nem tartanék egy agárt.
Konklúzió: Az agár szerintem egy szép és jó kutya lehet, de nekem soha nem kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!