Vennétek helyi tenyésztőtől kutyát?
Menhelyi kutyaknal az ellenorzes benne van a szerzodesben, alairtad, tehat elfogadtad a felteteleket.
Igazabol szerintem van jobb dolga a tenyesztonek, mint pont a te nyakadra jarni, ha betartod a felteteleket, kuldesz neha kepet, ha ker, mittudomen, akkor nem hiszem, hogy kellemetlenul zaklatna naponta.
En sem hinnem, hogy a nyakadra jarna.
Valoszinu tobbszor fogsz vele ossze futni ezert biztos kerdezni fog a kutyarol.
De nem rosszbol.
Egyebkent bar az en kutyam tenyesztoje messze lakik, de kb 10honapos korig surun irt, hogy hoyg vagyunk de az is ilyen hetente 1x. De persze en magamtol is kuldtem fotokat vagy ha valami olyan tortent megosztottam vele. Most mar nem ir, en szoktam 2 hetente fotokat kuldeni, de mivel a sajat oldalamra meg a kennel csoportban is rakok fotokat, videokat igy latja, hogy minden rendben :)
En orulnek ha kozel lakna, legalabb lehet kozos setakat csinalni, kirandulni stb.
Egyebkent van egy tenyeszto baratnom es o az altala eladott kolykokkel csinal ilyen kennel setakat, programokat legalabb havonta. Erdeklodik a nala szuletett kutyakrol. Eddig egyszer sem mondta, hogy valamelyik gazdi besokkalt volna.
Szerintem ha alapjaraton jol viseled a kutya gondjat es latja, hogy suliba jarsz vele, kirandulni stb. Ketlem hogy a nyakadra jarna.
Kar ezert felni,bennem ez a kerdes fel sem merulne,mint ami benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!