Hogyan bizonyítsam, hogy a lakóközösség nem tilthatja az állattartást?
Költözés előtt állok, a főbérlő imádja a kutyámat, de nem biztos benne, hogy a társasházban lehet-e kutyát tartani.
Utána néztem én is, és azt találtam, hogy Törvényszéki döntés született arról, hogy nem lehet tiltani az állattartást a lakásban.
Azonban ezt az infót csak cikkekből szedtem (kommentben linkelek kettőt), és ha esetleg mégis számonkérnék rajtam, nem tudom, hogyan tudnék meggyőzően reagálni. Mire hivatkozzak?
31# Te nem tudsz együtt élni senkivel. Nem baj, fogadd el magadat így, ahogy vagy. Egyszerűen alkalmatlan vagy rá. Ez van.
Az, hogy figyelembe veszel más embereket, annak semmi köze nincs a meghunyászkodáshoz, birkasághoz.
Inkább pont az ilyen rendbontókkal van mindig a baj, mint amilyen te vagy.
De mondom, nekem tökmindegy, vagyok már olyan idős hogy átlássam, az ilyen egyszercsak emberére talál, aztán nézegethetsz.
Bocsi, de én már előre röhögök rajtad.
Leszarhatsz te bárkit, a lakók többen lesznek ellened. És ott döfnek, ahol nem is számítasz rá, mert okosabbak nálad.
Azert is írtam egy korábbi válaszomban hogy nem érdemes sem meggyőzni őket, sem pedig rájuk tukmálni magadat, mert rendszerint az ilyenek húzzák a rövidebbet.
És ne mondd hogy nem szóltunk.
Most járatrad le magad igazán.
Na pá. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!