A kutyám ugatása zavarja a lakóközösséget, mi lenne a megoldás?
Ahogy fentebb többen is írták ez szeparációs szorongás.
Fogadd el, hogy egy fejhangon visító kutya baromi idegesítő tud lenni, és hiába gondolod, hogy a tiéd nem vészes, nem tudhatod hisz nem vagy ott!
Az, hogy milyen szankciókkal élhetnek veletek szemben megjósolhatatlan. Van ahol már a jegyző sem foglalkozik ilyen történetekkel, de tudok olyan példát is ahol a bíróság kötelezte a gazdát, hogy műtétileg távolítsák el a kutya hangszálát, hogy ne tudjon ugatni!
"Nyilván,és ezt tudom én is hogy amíg ilyen fiatal addig sírni is fog,és ez ellen nem tudok tenni"
Ebben tévedsz! Nem kell ennek így lenni, és bizony tudnál ellene tenni! Értem, hogy nem vagy birtokában a tudásnak amivel megoldhatod a problémát, ezért vagy kérj szakembertől segítséget, vagy ha úgy érzed, hogy megpróbálod önerőből megoldani, akkor kezdj el olvasni a témában, ajánlom elsőre Jan Fennell Kutyapszichológia című könyvét.
Ugatásgátló nyakörv esetleg?
Ha van elérhető távolságban,szeretettel ajánlom a legközelebbi Cerberos kutyasulit,segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!