Kolléganőmnek eltűnt a kutyája, hogyan keressük?
Én is azt csinálnám, amit a második válaszoló javasolt.
Ezen kívül a kolléganődék alábetonozhatnák a kerítést, hogy máskor ne tudják kiásni magukat. Több menhely kiköti, ha tudják egy kutyáról, hogy szökős, hogy szökésbiztos kerítés kell, vagy csak benti kutya lehet, és csak felügyelettel lehet kint.
fb-n. Elveszett kutyák.
Egy próbát megér.
#3, a kerítést asszem, egy ilyen sokk után meg fogják csináltani
A többieknek köszönöm, megírom, ha előkerült
Kolleganod futni jarjon a kutyakkal rendszeresen. Szokos kutya nincs csak a mozgasigenyet kell figyelembe venni.
Kereses: seta kozben orditsa a masik kutya nevet. De ezt eltuneskor kellett volna. Izzadt polokat dobjon le cetlivel,h ne dobjak el,mert egy kutya kereses kelleke. Kornyezo menhelyek stb hivja fel. Chipben szereplo telszam mukodik? Ellenorizze a dokinal.
Maskor ne csapja ki a kutyakat az udvarra a hidegbe.
Nincs biléta, sajnos, most kérdeztem. Igen, a hideg a legaggasztóbb.
Úgy tűnik, a másik kutya a falkavezér, az, amelyik hazatért. Valószínűleg ő volt a főkolompos a szökésben. Rejtély, hogy a kisebbik miért vált le róla.
Próbálták amúgy vele együtt is keresni, de semmi
Nekem nincs kutyám, de egyszer ugyanilyen szaggató szívvel kerestem egy cicát - ő meglett (udvarolni volt a szomszédban)-, szóval nagyon sajnálom a gazdát, és köszi annak, aki segíteni próbál.
Menjetek le futtatokba kerdezoskodni a kutya kepevel . Kutyas boltokba,kutyakozmetikakba,allatorvoshoz stb.
Ne adjatok fel.
Mivel kicsi a kutya,sanszos,h vki megsajnalta es befogadta,ahol jo a kerites.
Ha meglesz,nyakukba lwgyen telefonszam ezentul!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!