Van olyan ember, aki kidob *fajtatiszta* kölyökkutyát(német juhászt)?
fb is láttam egy cukit.
Szerencsére gazdit keresnek neki.
De miért?
El is tudná adni.
Nem azt mondom, hogy a keverékeket ki lehet dobni, az sem jó, de nem értem, ha el is adhatná, minek dobja ki?
Amúgy egyedül egymaga volt bezacskózva kb 4-5 hetesen, a doki szerint németjuhász, de szerintem csak keverék, nem hittem neki, hogy kidobnak fajtatiszta kutyát.
Majd meglátjuk mi lesz belőle, nyilván ha keverék, ha nem, már nálunk marad, de érdekelt, hogy van-e ilyen.
Köszi a válaszokat, hát talán naív vagyok, de én nem hittem volna.
Mivel sok ember szeret nyerészkedni, még a keveréket is, ami hasonlít valamilyen fajtára, még azt is inkább pénzért adja el.
De vajon mit árthatott, hogy csak egyedül ő lett kidobva, miért nem az egész alom?
Én nem fogok új gazdát keresni, mondtam, ha keverék, ha nem, én már imádom.
De kb 1 hónaposan találtam, kizárt, hogy ekkor már gazdánál volt, idő kell ahhoz is, hogy rájöjjön mégse kell neki, akkor mikor, 3 hetesen került hozzá? Még ha nagyobb lett volna.
Lehet, hogy az alom legcsúnyábbja volt és azért tette ki a gazda, mert rá nem volt jelentkező. Nekem gyönyörű és nincs viszonyítási alapom, de lehet, csak akkor miért nem várt legalább 6-8 hetesig, addig lehet elvitte volna vki.
Nyilván sosem tudom meg mi történt vele, ami miatt ki lett téve, de fura az egész ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!