Ha lehetséges lenne a szervátültetés kutya és ember között, akkor te adományoznál nélkülönözhető szervet a kutyádnak?
Az olyan válaszok kíméljenek, hogy a yorkiba túl nagy lenne a léped, nyilván amúgy is lehetetlen, de vegyük úgy, hogy méret, kor, faj stb. semmi sem akadály, de más donor nem jó a kutyádnak.
Mit választasz, fiatal a kutyus, semmi baj nincs vele.
Csak azért nem, mert a gyerekemnek "tartogatom" :)
A félig viccet félretéve...bár szívem szerint igen, de lássuk be: egy kutya jó esetben 10-15 évig él. Így logikusan aránytalan áldozat lenne.
Nem. Már csak azért sem, mert ő kutya én meg ember vagyok.
Nagy tévedés van mostanában a fejekben, hogy emberi tulajdonságokkal akarják egyesek felruházni a kutyájukat/macskájukat/aranyhörcsögüket és emberi viselkedési sémákba akarják belekényszeríteni az állatot. (ágyban altatják, asztalhoz ültetik és tányérból etetik)
3-as ez sosem fog lehetővé válni. Számtalan probléma miatt, de legfőképp azért, mert előbb növesztünk majd egészséges emberi szerveket és szöveteket állatokban. (Fülkagylót már szinte sikerült is.)
De mint írtam, nem erre irányul a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!