Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák szerintem harapnak,...

A kutyák szerintem harapnak, szerintetek is?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 12:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem
2021. jan. 15. 12:44
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Állitólag🙂
2021. jan. 15. 12:44
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
A cicák meg karmolnak🙂
2021. jan. 15. 12:45
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
az enyém nem
2021. jan. 15. 12:46
 5/15 Vuk-91 ***** válasza:
40%

Volt rá példa, hogy egy kutya megharapott valakit, de ennek oka van. Egyrészt, a kutyákban farkasvér folyik, akik territórikus állatok (területvédők), szóval ha idegen vagy és nem tiszteled meg a kutya követeléseit (amelyet ugatáson keresztül nyújt feléd), és a gazdája nem fogja vissza vagy csitítja el, akkor jó esélyed van rá hogy megharap. Sokszor bántalmazott kutyával is vigyázni kell, mert benne az ember, hála annak, aki bántalmazta, a lehető legrosszabb képet festi. Ha te bántod, akkor se csodálkozz, ha megharap.

De a kutyákat lehet úgy szocializálni hogy ne harapjanak. Bár nem tudom, hogy a kutya ha szájába veszi a karod úgy, hogy nem fáj, harapásnak minősül-e. Van olyan kutya is, aki ugatással próbál elijeszteni, de túl gyáva ahhoz, hogy megharapjon, bár ki tudja, kinél fordul EZ elő, tekintve hogy vannak "hamis" kutyák, akik úgy tesznek, mintha semmi bajuk nem lenne veled, megvárják, hogy behatoljál a területükre, és amikor eljön a pillanat, bumm, harapnak a kis sunyik. És vannak a kis idegbeteg vakarcsok. De a legtöbb kutya, akivel ismerősöknél voltam, nagyon békés, szeretettel teli kutya volt felém, és amint mondtam, attól se kell nagyon félni, ha a kezed a szájukba kerül, olyan mintha bot lenne, csak nem biztos, hogy neked van időd erre a fura kinyílvánítására a barátságnak.

2021. jan. 15. 12:52
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem
2021. jan. 15. 12:56
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
A halak meg belekakilnak a vízbe.
2021. jan. 15. 13:04
 8/15 anonim válasza:
96%
Egyesek harapnak, egyesek nem. Nekem van egy olyan ismerősöm, hogy egy csivava harapta meg...
2021. jan. 15. 13:07
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Az enyém csak akkor harap, ha bemászol a kapun. Utcán, meg vendégekkel jámbor borjúként viselkedik.
2021. jan. 15. 13:11
 10/15 anonim ***** válasza:
97%
Vannak ilyen felelőtlen emberek és kutyák. Egyszer biciklivel mentem. (Nem járdán, tehát ilyen kisebb úton a házak között.) Majd közeledett egy kutya, én leszálltam a bicikliről és tolni kezdtem. a kutya egy kicsit megkapta a lábam. A gazdija meg mondta, hogy ááá nem harap. Ja, nagy felelőtlen hülye.
2021. jan. 15. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!