2021.03-ban lejaro next guard spectrat kaptam az alatorvostol. 1,5 evre valot vasaroltam. Mondtam is neki,h addig tart. Szerintetek visszavigyem,hogy csereljek ki?
Nem kaptam ertes blokkot se. 67 800 huf-ot hagytam ott. (Anyu is vett egy dobozzal . Osszesen 4x 14500 huf-ba kerult a next guard.)
Hatasos lesz szavatossagi ido lejartan tul? Mit csinaljak? Fontos a kutyam egeszsege.
Menj vissza a dokihoz és mondd el neki a problémát. Simán lehet, hogy nem is tudja, hogy hamarosan lejár.
Nem kell egyből csalást kiálltani.
Ugyanmár tök ruganyosak a dokik, nem kell parázni. Vidd vissza és mondd el mi a baj. Max ha visszautasít akkor tovább adod és veszel máshol.
Amúgy egyáltalán több a szavatossági ideje a gyógyszernek mint 1,5 év? Hülye kérdés, mert nem tudom, lehet eleve csak fél/1 évig jók.
Ha stresszelsz, vidd vissza, szerintem ki fogja cserélni, csak nem nézte az időt másfél évre előre. :)
De simán használható lejárati idő után is amúgy. Állatmentőknél önkénteskedek, többen dolgoznak orvosi rendelőben, csomószor a lejáró féreghajtókat egyéb tablettákat hozzák az állatoknak, mert hónapokkal a lejárat után is jó, csak ugye a gazdiknak már nem adhatják el.
Kérdező, kérhetek képet a kutyádról ? Akár privátban, légysziii 😍🐾
Tudom, hogy Te vagy az az amstaffos, aki rendszeresen fut a kutyussal és nagy marhacsonttal erősíti a fejizmokat, tökre érdekel a kutyusod ! *_*
Koszi a valaszokat. Visszaviszem csereltetni.
Ha nem csereli ki megfelelo szavatossagra vagy nem kapom meg a penzt,akkor felnyomom a navnal. Nem nyomtatjuk a penzt es rengeteg a munkank. Ez se hianyzik,h megegyszer oda kell menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!