Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2021.03-ban lejaro next guard...

2021.03-ban lejaro next guard spectrat kaptam az alatorvostol. 1,5 evre valot vasaroltam. Mondtam is neki,h addig tart. Szerintetek visszavigyem,hogy csereljek ki?

Figyelt kérdés

Nem kaptam ertes blokkot se. 67 800 huf-ot hagytam ott. (Anyu is vett egy dobozzal . Osszesen 4x 14500 huf-ba kerult a next guard.)

Hatasos lesz szavatossagi ido lejartan tul? Mit csinaljak? Fontos a kutyam egeszsege.

#adócsalás #Next guard spectra #Rovid szavatossagi ido
2020. okt. 29. 01:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Hajra, csinalj hül*et magadbol. Neked fog tobbe fajni mint a dokinak.
2020. okt. 29. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
nyomd föl a NAV-nál és ezzel párhuzamosan keress másik állatorvost is.
2020. okt. 29. 15:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Koteles szamlat adni. De nem adott. Ezzel foglalkozik a nav igenis. Nem eleg,h adot csal,de meg at is veri az ugyfelet.

Felhivtam a dokit,az vettelfel,akitol vettem es azt mondta,h nyugodtan adjam be,jo az meg. (Csak igy szav ido lejarta utan mar a gyogyszergyarto nem garantalja,h nem hal meg szivferegben a kutyam.... )

2020. nov. 5. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!