Szerintetekn otthon hadhatjuk a kutyankat?
A fő kérdés, hogy mennyi időre mentek?
Ha csak egy hétvégére, akkor ne vigyétek, ha 2 hétre, akkor vigyétek!
Ha a nagynénédnél biztonságban van, nem tud elszökni bánatában utánatok és a nagynénéd lekezeli a kis lelkét, amikor szomorkodna, akkor rövid időre nála hagynám, ... de ehhez valóban ismerni kellene a kutyát.
Nekem volt 10 napos távolléthez kapcsolódóan nagyon szomorú kutyaélményem, én azóta a másik kutyám nélkül sehova nem utazom 1 napon túlra.
Ha nem tudnám vinni a kutyát, inkább el sem megyek.
Szerintem elég egyértelmű, hogy nem a szülők egyik tagja írta ki a kérdést, hanem a gyerek.
"Es elnezest de angol billentyuzetem van ekezeteket nem tudok irni.
"
A böngésző hibajavítója aláhúzza, ad javítási tippeket;
Angol billentyűzeten is megoldható az ékezet;
Gondolom vessző van az ;
haGYHatjuk, független a billentyűzettől;
Hagyd a nagynénidre,nem lesz semmi baj.
8 éves kutyánk most volt elsőnek kutyapanzióban 5 napot.
Előtte sose volt sehol, ebben a panzióban 2 éve 1 éjszakát,mert esküvőre mentünk. De ennyi. Kicsit tartottam,hogy most 5 napig idegen helyen lesz. De mivel kolléganőm kutyapanziózik én benne megbízok.
Nem volt semmi baj az 5 nap alatt.
Mikor haza hoztuk,meg még másnap is nem kereste a társaságunkat annyira,elvonult a szobámba az ágy alá,de de ez 1,5 nap volt. Vissza kellett állnia,utána minden vissza került a régibe. Én annak tudom be,hogy tényleg sose hagytuk több napra sehol.
Hosszabb időre otthagyod, akkor lehet, annyira ideges lesz pár óra után, hogy leszedi a függönyt, felmászik a székekre ágyra és lekakilja bosszúból és bele mászik és szétkeni,
mint van egy ismerősöm akinek az uszkár kutyája ezt művelte, amikor fél napra magára hagy-ták.
Ja még,
"hagy, hagyni" a szó
és nem had, hadni, mert az a "had" haderőt jelent !
(Bocsánat az utóbbi megjegyzésért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!