Hogyan tanítsam meg neki?
11 hetes kutyusom van, nagyon okos.
A "beszélj" parancsot már megtanulta (felszólításra ugat), hogyan taníthatnám meg neki a "suttogj" (halkan ugat) parancsot?
Van mellette másik kutya, ha készen leszünk az oltási programmal megyünk kutyaoviba.
Utolsóval egyetértek :)
Kilencesnek igaza van teljesen!
De a játék mellett kell neki valami ami agyilag is le tudja fárasztani. Ezért tanítom, tudom, hogy a kamaszkorban el fog felejteni sok mindent, "egyik fülén be másikon ki". De így teljes egy napunk:)
Ovihoz jo tipp: tanitsd meg neki addig, hogy kovesse a falatot! Ott minden ezen mulik :)
Hozzam 14 hetesen kerult a kutyam, a tenyeszto addig szepen foglalkozott vele, alapokat tudta. 11 hetesen realis amiket a kerdezo irt :) Foleg ha esetleg benti kutyus.
Milyen fajta? :)
Illetve a keszsegekre menj ra: hatsolab erzet (rear end awarness) hasznos nagyon.
Azt mondtad elég sok mindent tud, és jó esetben 3 hete lehetne nálad törvényileg. Nem gondolod hogy sok neki ez a sokféle trükk?
Én is tanítottam elejétől kezdve a kutyámat, de nem egyből az egészet akartam neki átadni. Attól, hogy most ő megcsinalja az nem csak azért lehet, mert szereti. Mondta neked, hogy szereti? Vagy te csak úgy kitaláltad?
A tanításoknak kell egy határt szabni, nem kéne túlterhelni....
Nem, nem gondolom, hogy sok:)
Nem erdekel te mit tanitottal es mikor, en nem fogok masra alapozni! Javaslatra lett tanitva, ismerem a kutyat. Majd en eldontom.
Nem meghatározni akartam, tanácsolni szerettem volna, hogy ne terheld túl a kutyát. Látom nem jutott
el az információ, csak azt láttad ebben hogy meg akartam szabni mit csinálj.
Azért érdekes, hogy most alakul ki a személyisége de te már ismered a kutyát. Jó felfogásod van. Minek kértél tanácsokat, hogyha egy negativitásra is így támadsz? :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!