Milyen kutyafajtát ajánlotok nekünk? Többi lent.
Nagyimmal most költöztünk el, egy kicsi kertes házba.
2 szobás ház egy 20-30 nm-es kerttel.
Eddig mindig kistermetű keverék kutyáink voltak, viszont most fajtatiszta kutyát szeretnénk, tenyésztőtől, törzskönyvel.
Nagytestű kutyát szeretnénk.
Nagyimnak a Németjuhász és a Magyar vizsla tetszik.
Én a Németjuhászt nagyon ellenzem, mivel azt mondják rendszeres fésülés mellett is nagyon hullik a szőrük és Mo. nem látok egyik tenyésztőnél sem show vonalas egyenes hátú Németjuhászt.
Nekem az Amstaff tetszett, de mama nagyon fél az ilyen típusú (csupa izom, "ijesztő" fejű) kutyáktól.
Naponta 1× sétálnánk.
Kutyafuttatós, játékos, tanítós sétára gondoltam.
Nagyjából 2 órát.
Kinti-benti kutya lenne.
Ilyen feltételek mellett milyen kutyát ajánlotok?
Ha van kérdésetek, tegyétek fel nyugodtan.
Te adtad ugy elo magad: "most koltoztunk nagymamammal" meg "amstaffot szeretnek" erre a sok baromarc azt mondja golden/labrador ... erre te racsapsz ... de amikor normalis valaszt kapsz, akkor beszolsz.
Erdekes figura lehetsz, hulye aki segit neked!
Igen, én amstaffot szerettem volna, DE nagyim fél az olyan típusu kutyáktól.
Sok kommentelő írta, hogy akkor az rossz ötlet.
Elfogadtam.
És a labrador, goldi is nagyon aranyos.
Mi a problémád?
Hát hogy ennyi mozgás elég e neki
...
Amstaffot felejtsd el. O kizarolag extremen sportolo gazdanak valo. Nem setakutya 😂 Vallalkozonak valo,aki mindenkepp biztositja neki a rendszeres tobb oras poraz nelkuli mozgast nagy teruleten. Ha vmit tonkretesz,meg tudja venni. Ha beapritja a kutya a butort,azert van,mert nem futott eleget. Szemrebbenes nelkul kell megvenned az uj butort/ruhat/cipot.
O nem tehet rola,hogy nem torodtel vele. A seta nemi nem eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!