Szerintetek melyik kutyafajta lenne jó nekünk?
Ez tökéletes lesz. Csak kirakjátok a kertbe és kész-
Enni nem kér, nem hangos,nem teszi tönkre a kertet, és nyáron nem lesz majd hiszti, hogy hova tegyétek a kutyát amikor nyaraltok.
Szia!
GOLDEN RETRIEVERt ajánlanék. Vegyél neki medencét 300-600 literes vízzel töltsd meg, hadd úszkáljon kedvére a nyári melegben, egy csipogós-sípolós malackát és egy világítós gömböt amit szétrágcsálhat. Kérd meg mamádat vagy papádat hogy délben és este etesse meg, nézze meg hogy van és kész. Ha pedig netalántán úgy ismered a kutyád hogy ásik a kertben, szúrj a földbe sűrűn pici drótokat. Ha nagyon unatkozik, vegyél neki egy macskát és szoktasd vele össze ha iskolaidőben vagy :D Amúgy kutya nem születik úgy, hogy ne tudjon ásni a kertben :D Szerintem vidd el nyaralni is, mert nagyon szereti a vizet és vegyél az útra kutyapelenkát, és máris megoldva a nyaralásod is! ;)
első vagyok.
Van ötletem és a lehető legjobb választ adtam az igényeknek megfelelően. Nincs olyan kutya legyen kicsi, közepes vagy nagy amelyik nem igényli a napi sétáltatást. Vagyis csak a kert nem elég, mert vinni kell sétálni, mozogni vele. Nincs olyan kutya amelyik leül a kertben és semmit nem csinál. Ásni fog, túrni fog, kiszedi a virágokat, és rombol ha unatkozik.
Emellett ott lesz a vizeletszag és a kutyakaka is amit ha naponta nem szedtek össze, akkor olyan büdös lesz a kertben, hogy ti se maradtok meg. Ezért is viszik sétálni az ebet.
Ha kutyát tartasz akkor a nyaralásokat meg kell szervezni. Valakinek otthon kell maradni a kutyával vagy valakit meg kell kérni, hogy vigyázzon rá míg ti nyaraltok. A kutya felelősséggel jár, és sok lemondással. Ha ezek nem teljesíthetőek akkor ne akarj kutyát.
Utolsó
Ezzel én is egyetértek csak a szüleim nem hiszik el hogy én megcsinálnám a kutya körüli teendőket.Ezért próbáltam ilyen kutyát keresni de értem hogy ez így nem megy
Utolsó előtti
A goldeneket én is szeretem :)
köszi
A kertet csak a megfelelően napi szinten elfárasztott és folyamatosan nevelt kutya nem teszi tönkre.
Legjobb választás egy menhelyi keverék lenne, aki már nem kölyök, és nyugodt alaptermészetű. Így van a legtöbb esély rá, hogy nem teszi tönkre a kertet. Sétáltatni, foglalkozni vele persze mindenképpen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!