Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem nézik jó szemmel...

Miért nem nézik jó szemmel azt, ha valaki pároztatja egy szaporítótól/törzskönyv nélkül vett yorkiát?

Figyelt kérdés
Holott a szaporító is szaporítótól vette stb..Illetve ha attól függetlenül,hogy van e törzskönyve egészséges?Most amúgy kan yorkiról van szó.
2008. dec. 1. 19:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem azért nem kéne ennyire bunkónak lenni...!!!!Miért kell mást leoltani??ő csak feltett egy kérdést amire választ szeretett vna kapni erre itt oltogatjátok...:S

saját maga döntése hogy mit csinál!!!!!!!!!!!!!

2008. dec. 4. 18:11
 22/32 anonim ***** válasza:
69%
de nem várt választ csak elakarta újságolni hogy egy felelőtlen hülye és fialtatja a korcs kutyáját de ez kit érdekel?
2008. dec. 4. 18:41
 23/32 anonim ***** válasza:
11%
miért lennne korcs???azért mert szaporítótol vette??
2008. dec. 4. 18:46
 24/32 anonim ***** válasza:
64%
akkor egy rossz minőségű bizonytalan felmenőktől született kutya
2008. dec. 4. 19:04
 25/32 anonim ***** válasza:
17%
ez egyáltalán nem biztos...én is szaporítóktól vettem ,és semmi baja nincs egészséges hálistennek
2008. dec. 4. 19:08
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
az meg a másik hülyeség hogy "genetikai betegségektől mentes ezt állatorvos mondta" te nagyon okos vagy az állatorvos ránézett és azt mondta hogy ez a kutya genetikai betegségektől mentes mert biztos nem költöttél rá pénzt hogy elvégezd a szűréseket
2008. dec. 4. 19:12
 27/32 A kérdező kommentje:

Ki mondta azt,hogy nem vemhes egy szuka tőle amikor feltettem a kérdést kedves 10éves korosztály?közelebb vagyok a 30-hoz,mint a 25höz,szóval nem vagyok senkivel sem tegező viszonyban,az meg,hogy egy taknyos lehülyéz végképp kiakaszt!Olyan gyönyörű alom lett,hogy a tenyésztők megnyalnák az ujjukat utánuk!

És 24ezer valamennyit hagytunk ott a szűrésnél,úgyhogy kedves 10éves gyermekem nem kérek az oktatásoból!;)

2008. dec. 4. 22:42
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Itt megemlíteném, hogy nekem született "korcs" kutyától alom, amit később eljándékoztunk és 4 családnak okoznak örömet azóta is. Elszomorító, hogy hülyézitek itt egymást, holott mindkét félnek a pénz a lényeg! Egyik kutya másik eb. Azért ettől függetlenül azt gondolom, hogy nem szabad általánosítani, egyénektől függ, hogy kit milyen szándék vezérel. Én azt kívánom, ha már megszülettek lelje valaki örömét bennük. Minden jót!
2008. dec. 5. 10:44
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert a tenyésztők mindig a legkiválóbb, fajtaleírásnak megfelelő, pedigrés kutyálat "használják", azért, hogy megmaradjon a fajta eredeti kinézete és ne változzon.
2008. dec. 7. 17:16
 30/32 anonim ***** válasza:
69%
lehet hogy megnyalja valaki utánna az ujját a kínaiak ha azok esetleg elviszik külföldre 5-10 ezer ft ért levágni de még azoknak sem kellene szerintem és nem hinném hogy tíz éves vagyok és biztos több éve csinálom mint te te csináltál egy almot kit érdekel úgysem tudsz eladni belőle egy darabot sem én 40 éve csinálom gyémántkoszorús mestertenyésztő vagyok nem felvágásért mondom de az én tenyészetemből származó kutyák már bizonyítottak és bizonyítanak a világ legtöbb kiállításán úgyhogy nem állok le vitatkozni egy kis 25 éves kölökkel
2008. dec. 7. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!