Miért nem nézik jó szemmel azt, ha valaki pároztatja egy szaporítótól/törzskönyv nélkül vett yorkiát?
ja és a természet majd elvégzi a maga dolgát, úgyis kihullanak azok az ebek amelyek nem egészségesek...az ember bárhogy is próbál beleavatkozni (szaporítókra avagy törzskönyvesekre gondolok)
előző válaszoló
ne haragudj de ha ez így menne....az állatorvos csak akkor mondja ezt ha a genetikai tesztek eredménye a kezében van...hiszen neki sincsen rtg szeme.
Egy genetikai vizsgála t pedig nem olyan nagyon olcsó dolog, és ne haragudj meg, de nem nézem ki belőled hogy megcsináltattad volna....
Nem gondolkodsz és ahogy látom nem is érdekel a véleményünk.
Ha csak az orrunk alá akartad dörgölni, hogy igenis felelőtlen leszel és szaporítani fogsz hát akkor gratulálok. Ez megvolt. Ennyi örömöd legyen az ünnepek alatt .....
A szaporítók tényleg csak a pénzért csinálják az egészet (bár a mai tenyésztők nagyrésze is csak show vonalat tenyészt, ami számomra kalap sz... még a munkakutyafajtákban is, hát még a yorkie! tehát nekem az se tiszta ügy!) De te ha vettél egy drága aranyos szaporítótól egy kutyát (ez is nagy felelőtlenség) bocs, akkor szeresd.
Azt jól látod szerintem legalábbis látod, hogy a szaporító a "mumus". Te tényleg közéjük akarsz tartozni? És gondolj bele: te miért is akarsz kölyköt, Hogy eladd, hogy legyen kit babusgatni vagy csak úgy?
Szerintem ez egyáltalán nem fair. Sem a kutyáddal sem a leendő kiskutyákkal szemben...
Első válaszoló: én miután kijelentettem, hogy pároztattam a kutyámat (törzskönyves, nem törzskönyves, kit érdekel!?) kutyával, nem merném kijelenteni, hogy nem vagyok szaporító ( pláne nem ,hogy tenysztő!!!). Bocs.
Senki sem hiszi azt magáról, hisz az "ő kutyájának csak egy alma volt és az összes kölyök jó helyre került".
Itt is elgondolkodtató, hogy mi motivált... Pénz? Ha nem az, akkor mi? Pedig nagyon jól felvázoltad a szaporítós dolgot... lehet, hogy te nem nagyüzemben csinálod, de szaporítod!!!!
Bocs a szófosásért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!