Melyik fajta legyen?
Figyelt kérdés
Nagytestu, nyugodt termeszetu, vedelmezo jellemu, de nem oriasi mozgasigenyes fajtat keresek, ami lakasban tarthato, napi 3-4 ora setaval.
nagytestu: kb 40-50 kg
nyugodt termeszetu: nem izgaga, nem labda utan rohangalos, nem parancsokra ugralos, hatarozott, komoly, tiszteletet parancsolo
vedelmezo jellemu: benne van a szemelyvedo oszton, nem kell tanitani, kepezni ra
nem oriasi mozgasigenyes: nem igenyel kutyasulit, kulonfele kepzeseket, sportokat, hogy lefaradjon, eleg neki a napi 2x 1,5-2 oras gyaloglas, esetleg kocogas, idonkent sulyhuzas, az izmok karbantartasara
lakasban tarthato: nem szenved benti tartassal
A valasztekon kivul mas otletet is szivesen fogadok.
2021. jan. 1. 17:33
21/22 anonim 

válasza:

Ilyen fajtát szerintem tenyésztőtől vásárolj! Egy örökbefogadott nem hiszem hogy jó lenne, mert ki tudja milyen az előélete, először rehabilitálni kellene, a kölyköknél pedig te is folyamatosan felnősz a feladathoz! Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni barátokat, én is sok jó embert - és kutyát - ismertem meg.
22/22 anonim 

válasza:

Lehet tudni az ilyen kutyusok előéletét is, van, hogy már több ideje tengődik a menhelyen,mint amennyi idős! A Kérdező azt sugallta, hogy van már kutyás tapasztalata, de az se biztos, hogy egy kölyökkel könnyebb, sőt! Nem kell leírni egyből ezeket a kutyákat, hogy biztos rehabilitációra szorulnak és feléjük se nézzünk. Igen lehet ilyen is,de nyilván nem azt fogja most társként választani. Ötletnek vagy B tervnek pedig jó ez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!