Szerintetek elég jó ez a táp?
Összetétel:
23% friss marhahús, 23% baromfifehérje, burgonyapehely, burgonyaliszt, 6% baromfizsír, 5% marhafehérje, 4% répa, 2% baromfimáj-hidrolizátum, ásványi anyagok, 1% lenmag, 1% cikória, 0,2% élesztő.
Analitikai összetevők:
Nyersfehérje: 29%, nyerszsír: 15%, nyershamu: 7%, nyersrost: 3%, kalcium: 1,3%, foszfor: 1%, omega-3: 0,8%, omega-6: 2,2%.
Adalékanyagok:
A-vitamin: 15000 IU, D3-vitamin: 1500 IU, E-vitamin: 130 IU, vas: 55 mg, jód: 2,2 mg, réz: 8 mg, mangán: 15 mg, cink: 55 mg, szelén: 0,23 mg.
50% körüli hústartalom, gabonamentes, sok vitamin, megfelelő fehérje/zsír/rost arány.
Szerintem mondhatjuk rá, hogy JÓ minőségű táp.
Ha nem allergiás a csirkére a kutya akkor jó lehet, de én középkategóriásnak mondanám, friss marhahús 23% vagyis kb fele hús van a tápban,tehát 11,5 % Mivel a friss hús jó része víz. Bármilyen eljárással kb felére csökken a tényleges hús tartalom.
Baromfi fehérje háát nem tudom :D
23-25 % nem több a tényleges hús tartalom ebben a tápban.
Nem a legalja,de nem is a magas minőség :)
Ki isteníti a Brit Premiumot? Az árához képest tényleg nagyon jó, majdhogynem a Pedigreevel egy árban van. Azonban ne mondjuk már, hogy prémium táp.
Ezt a tápot összetétel alapján középkategóriásnak mondanám. Igaz, azt a nem túl népszerű nézetet vallom, hogy nem csak az összetétel, hanem az elkészítés is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!