Titeket zavar ha egy kutya nem szeret titeket, nem barátságos veletek?
Ugye az ember megszokja hogy a legtöbb kutya barátságos, lehet velük barátkozni. De mi van ha nem?
Természetesen nem arról van szó hogy leharapja a fél karod, az mindenkinek zavaró lenne :D
Én voltam az akkori 'utolsó előtti'. Kérdező: oké, félreértettelek, én az elrontott kutyákra gondoltam először.
most, hogy megmagyaráztad, mire gondoltál, most már én is azt mondom, hogy igen, normális, ha egy kutya egygazdás, és nem zavar, mert én sem vagyok társasági ember. Úgy vélem, biológia szakosként, hogy teljesen elfogadható dolog, ha egy állatnak is vannak olyan tulajdonságai, amelyek nem minden kutyára igazak, lásd, hogy bizalmatlan az emberekkel szemben.
Ettől függetlenül belül egy kis szomorúságot érzek, hogy én ennek a teremtésnek nem vagyok elég, de nem bosszantom fel magam rajta, hiszen nincs értelme. :)
Dehogy zavar! Ha idegen kutyával talákozunk, és megpróbálok barátkozni, előbb megkérdezem, hogy szabad e?
Ha a gazdi azt mondja, hogy nem, akkor ennyi. Semmi közöm hozzá, hogy a kutya miatt mondja, mert esetleg nem szereti az idegeneket, vagy ő nem szeretné.
Az én kutyám is ki szokott kerülni bizonyos embereket. Nem tudom, hogy mi alapján szelektál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!