Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket zavar ha egy kutya...

Titeket zavar ha egy kutya nem szeret titeket, nem barátságos veletek?

Figyelt kérdés

Ugye az ember megszokja hogy a legtöbb kutya barátságos, lehet velük barátkozni. De mi van ha nem?

Természetesen nem arról van szó hogy leharapja a fél karod, az mindenkinek zavaró lenne :D

2010. aug. 11. 20:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne felháborodnia egy idegennek se, ha más kutyája nem akar vele barátkozni. Csak az emberek olyan buták, hogy nem tanítják meg a saját gyereküket sem, hogyha megakar simogatni egy kutyát, akkor azt előbb tisztes távolból meg kell kérdezni. Nem akkor, amikor már teljes slunggal rárohant a gyerek az idegen kutyára, aki nem biztos, hogy amúgy bántaná, de érheti mindez váratlanul is a kutyát. Van még mit tanulniuk a kutyáktól az embereknek.
2010. aug. 11. 21:09
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, engem nem zavar. Nem minden kutya szereti, ha simogatják idegenek (pl. az enyém sem). Persze van aki ennek ellenére is "ráerőszakolja" magát a kutyámra, ilyenkor szólok, hogy nem szereti az idegeneket és kész.
2010. aug. 11. 21:11
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam az akkori 'utolsó előtti'. Kérdező: oké, félreértettelek, én az elrontott kutyákra gondoltam először.

most, hogy megmagyaráztad, mire gondoltál, most már én is azt mondom, hogy igen, normális, ha egy kutya egygazdás, és nem zavar, mert én sem vagyok társasági ember. Úgy vélem, biológia szakosként, hogy teljesen elfogadható dolog, ha egy állatnak is vannak olyan tulajdonságai, amelyek nem minden kutyára igazak, lásd, hogy bizalmatlan az emberekkel szemben.

Ettől függetlenül belül egy kis szomorúságot érzek, hogy én ennek a teremtésnek nem vagyok elég, de nem bosszantom fel magam rajta, hiszen nincs értelme. :)

2010. aug. 11. 21:49
 14/33 A kérdező kommentje:
De mi az hogy nem vagy elég? Az ilyen kutyának csak a gazdája elég az meg ugye nem lehetsz mert már van neki...
2010. aug. 11. 21:59
 15/33 Akiteki ***** válasza:
93%
Engem nem zavar, lényeg, hogy a saját kutyáimmal imádjuk egymást. Ha csak ennyit tenne mindenki, nem kellenének menhelyek.
2010. aug. 11. 22:32
 16/33 A kérdező kommentje:
Hát igen... :/
2010. aug. 11. 22:39
 17/33 Bozsikrisz ***** válasza:
93%

Dehogy zavar! Ha idegen kutyával talákozunk, és megpróbálok barátkozni, előbb megkérdezem, hogy szabad e?

Ha a gazdi azt mondja, hogy nem, akkor ennyi. Semmi közöm hozzá, hogy a kutya miatt mondja, mert esetleg nem szereti az idegeneket, vagy ő nem szeretné.

Az én kutyám is ki szokott kerülni bizonyos embereket. Nem tudom, hogy mi alapján szelektál:)

2010. aug. 11. 22:53
 18/33 A kérdező kommentje:
Az én kutyám is érdekes. Akinél ott a kutyája azt elfogadja azonnal, ami azt jelenti hogy semleges vele vagy ha sokat találkozunk és jóban van velem akkor kicsit örül is. Akinél nincs kutya azzal barátságtalan és ellenséges (lenne ha nem lenne jólnevelt)...
2010. aug. 11. 22:55
 19/33 Bozsikrisz ***** válasza:
77%
Utolsó vagyok, az enyém ugyanez:) Kutya nélkül sétáló ember már nem ember, hanem ellenség:D Persze nem bántja, csak 1-2 vakkant. De ha leguggolnak hozzá, akkor azért oda megy, és olyan is előfordul, hogy nagy kegyesen orron puszilja az illetőt:)
2010. aug. 11. 23:00
 20/33 anonim ***** válasza:
68%
Az, hogy nem vagyok neki elég, ez az én problémám, és nem a kutyáé. A saját megoldandó problémám.
2010. aug. 11. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!