Titeket zavar ha egy kutya nem szeret titeket, nem barátságos veletek?
Ugye az ember megszokja hogy a legtöbb kutya barátságos, lehet velük barátkozni. De mi van ha nem?
Természetesen nem arról van szó hogy leharapja a fél karod, az mindenkinek zavaró lenne :D
A saját kutyádról van szó?
Mert idegen kutyától ne várd el, hogy barátságos legyen. Nem biztos, hogy az a dolga.
Nem teljesen érthető a kérdésed.
Hát csak rossz érzés, hogy nem vagyok neki szimpi, de el kell fogadni, hogy ilyen is van, ők is külön kis személyiségek...
Amúgy az Én kutyám is ilyen, és persze minél inkább nem engedi magát, annál inkább meg akarják simizni, amitől bedühödik.
Mindig mondom, hogy csak akkor nyúzzák, ha van fél órájuk, hogy "megszelidítsék", különben kár a gőzért. :-)
szió
Mi van? Egy kutya nem tud utálni úgy mint egy ember, és ez a jó benne. Én meg különben sem vágyok idegenek szeretére. Teljesen rossz példa volt.
Amúgy utolsó nem úgy értem hogy nem vagy neki szimpi hanem hogy egyik idegen sem érdekli őt nem csak te mert ilyen a jelleme.
nekem általában rosszul esik, ha egy kutya rosszul reagál a beszédemre vagy a közeledésemre. elszomorít, mert azt jelenti, hogy nem bízik az emberekben.
nemrég egy menhelyről elhozott kutya (nem az enyém, nekem nincs) harapott meg a félelemtől vinnyogva, pedig kifejezetten visszafogott, csendes és óvatos lány vagyok, a mozdulataim sem durvák és hirtelenek. nem mondom, hogy a kutya hibája, hiszen ő csak egy állat, ösztönből cselekszik. az előző gazdája rontotta el.
Hát engem különösebben nem érdekel.
Ha nem jön oda hozzám a kutya érdeklődve, akkor én levegőnek nézem.
Ha meg oda jön akkor megmutatom neki a kezem, majd megvakarom a fejecskéjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!