Pomerániai törpespicc?
Nagyon dragak es igen, 500ezer forinttol kezdodnek es ne higgyetek, hogy szaporitotol be lehet szerezni olcson. Meg a szaporitok is 200-300 ezer forint kozott adjak oket es akkor meg torzskonyv sincs, sem szuresek, lehet nem is fog hasonlitani a pomira kifejlett koraban. Ez egy nagyon kenyes fajta, baromira kell rajuk vigyazni, mert iszonyat torekenyek. Pominal a jajjj, veletlen raleptem-bol siman lehet uristen, veletlen eltortem a labat. Tipikus porgos spiccek amugy emelle raadasul, tehat ugribugrik es egy pominak nagyon nem kellene ugralni sehonnan fel-le, ebbol lesznek a mutetes esetek. Kizarolag olyan TENYESZTOTOL, AZAZ KENNELBOL vegyetek, ahova el tudtok menni korbenezni es helyben foglalozni a picit. Tehat leinformalhato helyrol, kulonben ugy jarhattok, mint a harmas valaszolo es azt meg hatvanyozhatjak is egyeb problemak.
Tapasztalatbol beszelek, a 10 eves kutyamat szinten maganszemelytol vasarolta anyam anno es most fogjak muteni a genetikai betegsegeibol fakado kovetkezmenyek miatt, ahogy idosodik, ugy erosodnek fel.
Az ára tenyleg húzós de jo tenyesztotol is lehet olcsobban venni. En 350 ezerert vettem makk egeszseges gyonyoru felnott lett belőle.
A havi kiadasok kb 6000 forint tap plusz a ragcsalnivalo es minosegi tapot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!