Az óriás schnauzer bírja kint a magyarországi telet?
Az ismeretségi körünkben egy tacsi megfagyott kint.
Tudom, egy tacsi meg egy óriás snaci között nagyon nagy a különbség.
De akkora, hogy nem lesz baja kint egész télen? Egészséges felnőtt kutya. Az orra nagyon hideg, emiatt is gondolom, hogy fázik. Van hely, ahol el tud bújni, de mégis csak a hideg levegőn van.
Egyszerűen nem értem ezeket a kérdéseket. Kell a kutya, de a normális tartás már nem fontos. Mindegy, hogy a kutya szenved...
De nem, nem fagy meg, ha veszel egy fűthető kutyaházat. Ja, hogy arra költeni kell? Ha már pénzbe kerül a kutyatartás, inkább hadd fagyoskodjon, igaz?
Most bent van a házban, csak nem tudom hogy a későbbiekben hogyan fogjuk megoldani (költözünk).
Szerintem nincs rossz sorsa (kutyaiskola, napi minimum másfél óra séta + játék, szeretgetés).
Ha nem tudsz segíteni, akkor kérlek olyat ne írj, mint a 2es!
Imádjuk a kutyánkat.
Aztak...a, csóri tacsi hogy fagyott meg, nem volt normális háza?
A menhelyeken, gyepiken sem fagynak meg a kistestű, rövidszőrű kutyák (nyilván nem is ez az ideális nekik). Nagyon durván idiótának kell lenni, hogy egy kutya megfagyjon.
Meg kell hagyni a bundáját télre. Megfelelő méretű, szigetelt kutyaház, benne szalma és kalóriadús étel.
Aztán vagy ízületi gondjai lesznek, vagy nem idő előtt.
Fekudj melle. Te miert alszol bennt a melegben?? Van telikabatod,nem??
Meg az allami sinteren is belso helysegben vannak a kutyak. Meg ott se rakjak ki oket a hidegre.
Minek van kutyad,ha kerti disz es nem zavartatod magad,h fazik??
Ha megtudod oldani maradjon bent, kertes házban is lehet benn tartani.
A snaci amúgyis szociális, mint a Golden.
Meg ha eddig benti kutya volt, nehezen szokná meg kint.
Az izületei is tönkre mennek, kevesebbet lesz veled, stb.
Szerintem ha lehet maradjon bent veled.
Az látszik a kutyán, hogy fázik vagy sem.
Kinti-benti tartás ideális számára. Ha csak kinti lesz, akkor hőszigetelt, hófüggönyös, beszalmázott háza legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!