Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek meredek lenne...

Szerintetek meredek lenne elsőre 2 huskyt tartani?

Figyelt kérdés
Mindenkèppen szeretnènk egyet de sokaktól hallottam,hogy ők nem érzik jól magukat egyedül de azt is,hogy nem egyszerű nevelni őket.

2020. dec. 1. 18:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Úhhh aaazzzzzz.
2020. dec. 1. 18:10
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Alapból a tenyésztők nem fognak neked adni egyszerre kettő kölyköt. Szaporítótol meg ugye nem veszünk.
2020. dec. 1. 18:13
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Igen.

Előbb legyen egy, tapasztald meg a fajtát és ha lesz 1-1,5 éves jól nevelt kutyád,jól szocializált és úgy döntesz kell mellé még egy akkor vegyél hozzá.

Két kölyök nagyon melós. Mivel egyik beleviszi a másikat a rosszba,meg fog gyűlni velük a bajod. Makacs fajta is.

Én már csak abból is láttam,hogy a kutyám alom tesója az kolléganőmnél van. Fekhely rágásról én elég hamar leszoktattam a kutyámat,de a tesót kolléganőmnek nem sikerült. Ha meg egy légtérben voltak és az ő kutyája a fekhelyet rágta az enyém is rágta. Hol ott ő már mondjuk 2 hete hozzá sem nyúlt. De hirtelen látta a másiktól akkor neki is kell.

Több minden mással is ez volt. Én valamivel többet foglalkozok az enyémmel,így mindenről hamarabb sikerült leszoktatni,de a tesója mindig bele vitte a rosszba,amiről sikerült lenevelnem az enyémet. Ez az egy lépést előre, kettőt hátra dolog volt sajnos. Sokáig.

Nyilván nálad max annyival lenne egyszerűbb,hogy te neveld mindkettőt. De ha az egyik kicsit is rosszabb akkor mindig fejtörés lesz,mert lehet a másikat valamiről leszoktatod,de aztán jön az első és belerondít :D

Nekem 3. kutyám a mostani.

De két kölyök kutyát biztos nem vállalnék be.

Mostanival is rengeteg időt töltök,foglalkozok. Elég melós. Nekem itt lenne még egy. Hát ki hullana a hajam az biztos.

2020. dec. 1. 18:19
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Tl:dr - Igen, nagyon meredek. Kivéve, ha a életmódod megengedi a napi 6orányi intenzív kutyázást.
2020. dec. 1. 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
jah
2020. dec. 1. 18:51
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Az. Megesznek reggelire téged és a szomszédokat is.
2020. dec. 1. 18:54
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ, ha egy gazdag munkanélküli lennél aktív, kutyával egyeztethető életmóddal, akkor bevállalható, de ugye az emberek 99 százaláka nem tartozik ide.
2020. dec. 1. 18:58
 8/17 anonim ***** válasza:
92%

Egyáltalán volt tapasztalatod már kutyával? Ha nem, akkor meg pláne ne vállalj kettő huskyt. Nem egy yorkiról beszélünk most. Nekem is huskym van és nem szeret egyedül lenni, ahogyan a többi kutya sem szeret távol lenni a gazdájától. Nem fajtafüggő, hanem sokkal inkább személyiség függő.

Nem egyszerű nevelni őket annyi szent. Nekünk is huskynk van, amikor kölyök volt nehezen tudtunk vele bánni. aztán nyilván könnyebb lett. De két kölykökbe bevállalni... nem látnám sok értelmét.

Inkább akkor később vegyél hozzá másik kutyust, ami nem kitétel hogy husky legyen.

Ha tudod, hogy van annyi pénzed, szabadidőd akkor hajrá.

2020. dec. 1. 19:05
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

Na ez a javító is, kitétel xd.

Nem ezt akartam írni

2020. dec. 1. 19:07
 10/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egy életre elmenne a kedved a kutyázástól
2020. dec. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!