Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van értelme átnevezni egy...

Van értelme átnevezni egy idős, 12 éves kutyát? Jövőhéten hoznánk el a menhelyről de egyértelműen olyan átlagos, annyira banális neve van szegénynek csak nem tudom megjegyezné e az újat. A fél életét azzal a névvel élte le, hozzászokna még az újhoz?

Figyelt kérdés

2020. nov. 30. 03:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt bekerült a menhelyre, ki tudja hogy mi volt a neve... (ha nem gazda vitte be)

Ott csak adtak neki egy nevet, aztán lehet hogy teljesen mást mondtak neki, amikor hívták. Tehát szerintem adhatsz neki más nevet, csak meg kell neki tanítani

2020. nov. 30. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi a neve jelenleg és mire akarod átnevezni?
2020. nov. 30. 18:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi akkor kap majd új nevet
2020. nov. 30. 18:17
 14/15 anonim válasza:

Nevezd át nyugodtan, attól függetlenül, hogy eddig nem azon a néven hívták biztosan könnyedén meg fogja tanulni.

Ahogyan az előttem válaszolók is írták a menhelyen nem igazán szólítják a kutyusokat a nevükön, így az ott kapott név nem igazán befolyásolja az életét... függetlenül attól hogy csak pár hetet vagy esetleg éveket töltött ott.

Egy másik dolog, ami miatt pedig abszolút a név megváltoztatására szavaznék, hogy ha viszont "régi neve" lett megtartva a menhelyen is, akkor ahhoz a menhelyi kutyusok esetében előfordul, hogy rossz élményt társít. Az előző gazdáját, vagy más negatív emlékeket társíthat hozzá.

2020. dec. 16. 18:31
 15/15 anonim válasza:
Nyugodtan nevezzétek át. Szép napot!
2020. dec. 19. 02:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!