Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális dolog, hogy folyamato...

Normális dolog, hogy folyamatosan javítani kell a kerítésem, mert a szomszéd arra sétáltat?

Figyelt kérdés
A szomszédom nem rég költözött a falunkba naponta háromszor sétáltatja a kutyáit, a mi kutyáink pedig mikor meglátják az övéit egyből neki esnek a drót kerítésnek és újabban már napi szinten kell javítani,és ki is szöktek összemarakodni pedig új kerítésről van szó,tudom én, hogy megengedett a sétáltatás, de ez azért bosszantó, ebben a fuluban ez nem divat, senki nem sétáltat kutyát mivel mindenkinek nagy udvara van, egyedűl ez a hölgy viszi ki őket, ezért már többen panaszkodtak a faluba. Nagyon bosszantó, hogy miattuk kell állandóan kerítést javítani, pláne, hogy a kertek alatt is tudná őket sétáltatni, így nem verné fel az egész falut naponta többször, de esze ágában sincs. Hozzáteszem, ha emberek vagy gyerekek mennek arra felé, akkor meg sem ugatják őket. Lehet ez ellen tenni valamit? Már szó szerint gyomor idegem van mikor ugatást hallok!?

2020. nov. 23. 20:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
13%

de emberek!

ne basztassuk már a szegény kérdezőt ilyen pofátlan kommentekkel. nem tudom hogy tudtátok-e, de ez az oldal HASZNOS VÁLASZ ADÁSRA VAN, NEM PEDIG VÉLEMÉNYMEGMONDÁSRA, VAGY KIOKTATÁSRA.

próbált szép hangnemben beszélni a kutyasétáltatóval, de leszarta. szerintem jogos a felháborodása

2020. nov. 24. 21:58
 32/39 anonim ***** válasza:
17%
és pl az én kutyám is agresszív más kutyákra, de neeeeeeem, nincs megnevelve. pedig megvan, nagyon jó kutya, csak nem bírja a többi kutyát
2020. nov. 24. 22:00
 33/39 anonim ***** válasza:
81%
Ja, hát mit is képzel magáról hogy sétáltatni meri a kutyáit, pedig a szomszéd nem akarja??? Vicc kategória a kérdező.
2020. nov. 24. 22:00
 34/39 anonim ***** válasza:
82%

Huuu, kérdező. Nagy sötétség van a fejedben, azt látni.

Nagyobb a kertem, mint neked, a kutyám mégis minden nap sétál. Duuurva, mi?!

#minekazakuuuuuvvvvakutyánakörüljönhogykapenni

Vidd el rendszeresen sétàlni, futiba, bandázni, suliba, és nem fog őrjöngeni. Itt te ülsz fordítva a lovon, nem az az egyetlen ember, aki normàlisan bànik a kutyáival.

2020. nov. 25. 08:08
 35/39 anonim ***** válasza:
81%

Normális dolog, hogy folyamatosan javítani kell a kerítésem, mert a szomszéd arra sétáltat?

Igen normális, de nem azért, mert a szomszéd arra sétáltat, hanem mert a te kutyáid vannak rosszul szocializálva. Ha találkozhatnának normálisan más kutyákkal, akkor nem szednék a kerítést. A másik, hogy csináld meg rendesen, hogy ne tudják kikezdeni. Hiába van több kutyád, azok látványosan unatkozhatnak és ilyenkor rongálnak.

A szomszéd meg ott sétáltat közterületen kutyát, ahol akar, amíg van rajta póráz és összeszedi a piszkát.

2020. nov. 25. 08:44
 36/39 anonim ***** válasza:
76%
A faluban, ahol lakom, nagyon kevés kutyát visznek sétálni. Több kutya éjjel-nappal őrjöng, ha elmész a kerítés mellett, szinte elmebeteg módon hörög. Ezt nagyon rossz hall(g)atni, és közben meg sajnálom őket, mert nem viszik sétálni. Bónusz a lekerített kutyakert, tele ürülékkel vagy a kenel. Ha nehéz is, fogadd el, hogy több inger kell a kutyának, és a sétáltatástól sokkal nyugodtabbak lennének. A hölgy csinálja jól, és nem lehet neki könnyű, hogy emiatt még közellenséggé is válik.
2020. nov. 25. 11:52
 37/39 anonim ***** válasza:
77%

Az, hogy van nagy udvarod, nem számít. A kutyáid nincsenek lefárasztva, itt csakis te vagy a hibás. Nekem szimpi a hölgy, hogy leviszi napi 3x a kutyáit sétálni!

Huh, az ilyen díszkutyák miatt kell nagyon alaposan megnevelnem a kutyáimat, hogy hagyják figyelmen kívül a (jobb esetben) kerítés mögött lévő,ugató, félőrült kutyusokat....

2020. nov. 25. 11:56
 38/39 anonim ***** válasza:
51%
Az ilyen kutyák miatt kell járnom viperával, akik agresszívak, akiket a gazdáik nem tudnak kontrollálni. Pláne még normális, biztonságos kerítés sincs.
2020. nov. 25. 12:12
 39/39 anonim ***** válasza:
84%
Én is faluban élek, szerencsére nálunk is egyre többen setaltatjak a kutyát, de még mindig kevesen. És millió kutya van akik orjongve rontanak a kerítésnek ha egy kutyát ott visznek el. Mert szerencsétlenek olyan ingerszegeny környezetben élnek.
2020. nov. 25. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!