Miért hányhat a kutya folyamatosan?
A szomszéd kutyussal jó barátságot ápolunk, kint vár a kapujukban, mikor hazajövök a munkából, a gazdájával már kevésbé.
Reggel láttam, hogy folyamatosan küzd, hány egymás után kb.5-6 adagot. Mikor most hazamentem ebédelni még mindig küzdött, már kezdek nagyon aggódni.
Mitől csinálhatja ezt?
1. B+ írta hogy a szomszéd kutyája miért ő vinné el hm?
Egyébként elsősorban kérdezd meg a gazdáját hogy tud e róla,és kezelve van e.
Sok minden okozhat hányást,mindenképp győzd meg hogy vigye el dokihoz ha még nem tette. Sok sikert!
1. Nem tudom mit szólnál ha a szomszédod vagy akárcsak egy vadidegen kikapná a kutyádat a kerítés mögül és elmenne vele. De most, hogy mondod az állatorvos eszembe se jutott... feltételezz már egy kis értelmet. NEM AZ ENYÉM A KUTYA, menjek át? (birtokháborítás) Vigyem el? (lopás) Vesszek össze a szomszéddal, hogy ő miért nem tesz semmit? (önkéntes rendőrködés) Verjem meg, hogy legyen már normális? (garázdaság)
Szedd már össze magad ember. Komolyan lehet jobb lenne ha sz*rnék rá, úgyse az én kutyám, nem az én felelősségem. Gondolom akkor megnyugodna a lelked B+ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!