Párom apja folyamatosan kórházba kerül, mi legyen a kutyájával?
Foglalkozzatok vele egy kicsit es akkor nem lesz vele problema … amúgy ha mar ugy is van egy csomo allat akkor nem elfer? Most komolyan!
Kutya elete megvaltozott a gazdi betegeskedese miatt, erthetok a viselkedesi problemak. Nyugtassatok meg a kutyust, szeretgessetek es meg fog nyugodni.
Meg hat végül is nem egy idegen kutya, ha a gazdi feleoul biztos orulne ha ott a kutyaja … parod apjanak a kutyajarol beszélünk.
Szoval szerintem a kutya megnyugtatasa a megoldas, befogadasa az uj csapatba.
Szerintem azért az is fontos kérdés, hogy az após, hogy tekint a kutyára. A társa, aki mindig ott van mellette, rendszert ad az életének, beszélget is akár vele vagy megtűrt állat az udvar végében. Az utóbbinak simán csak keresnék egy új gazdát, az előbbi módon tartott kutyát viszont nagyon csúnya dolog lenne továbbadni.
Szerintem ezt vele is meg kéne beszélni...
Addig is, a kutyatartás nem feltétlen drága, ha már ennyi kutyás tapasztalatod van, nem kell vele is suliba járni és még a kaja kerülhet többe, de vannak olcsóbb tápok, etessétek ti is úgy, mint a gazdája.
Ha persze úgy döntötök, hogy elajándékozzátok, az is teljesen érthető, de azért ezt beszéld meg az apóssal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!