Társasházba milyen kutya jöhet szóba?
A nagytestű kutyákat kedvelem jobban, pl doberman.
Jelenleg földszinten lakom. Aktív életet élek, járok ki biciklizni a parkba, sétálni stb.
Napközben home office-ban dolgozom.
Milyen kutya fajták jöhetnek szóba ilyen esetben?
Foglamam sincs.
26 éves vagyok, jól keresek.
Ráadásul Nyugat-Európában élek, itt viszonylag jobban odafigyelnek a work-life balance-ra. Szóval hosszútávon is számolok a legalább részleges home office-szal.
(Mostanában egyébként full home office van itt, nem tudom Pesten mizu.)
Igen, voltak kutyáim, pontosabban családi kutyák. 18-20 éves koromig otthon éltem.
Következetes szoktam lenni. Nyilván az elején egy új kutyával tudok türelmesebb lenni.
Mentett kutya is lehet.
+Akár felnőtt is. Csak passzoljunk egymáshoz.
Bár igazság szerint szivem szerint kölyökkorától nevelném, hogy engem szokjon meg leginkább.
Az ugatasrol kiskorban tudod leszoktatni. Tenyesztoket jarj korbe meg fajta klubokat. Olyanokat keress,akinek dobija van es kerdezd oket a mozgasigenyrol. H birja-e a sportjaid. Elvileg igen.
Vadaszkutyakat elfelejtenem. Azoknak nehezebben tanitod a nem allando ugatast.
A vizsla a legkönnyebben kezelhető, a felsorolt fajtákból(bár van eltérés van a fajtákban pl német, olasz, magyar), sokan tartanak is lakásban, jófejek, játékosak, nagy a teherbírásuk, és imádnak a gazdi kedvében járni.
Dobbermann kicsit nehezebb dió és a dalmata pedig elég makacs tud lenni.
Talán még a goldent és a labradort tudnám ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!