Kutya társasházban?
Gyakorlatilag ha a hely engedi és megadod a vérmérsékletéhez illő elegendő mozgást a számára minden nap, akkor bármelyik fajta szóba jöhet, ajánlom hogy nézelődj menhelyen, nem bánod meg. :)
Off: természetesen óriás termetűekben ne gondolkozz, egy bernáthegyi vagy egy kau szerintem nem díjazná a lakást hosszú távon :D
A mentett kutyák többsége jól érzi magát lakásban, örülnek, hogy kiszabadulnak a rács mögül.
Így, hogy jártok kirándulni, nyugodtan nézhettek aktívabb kutyákat, és ne ölebet. Nekem például fajtamentéstől van border collie mixem, kistestű, kb feleakkora, mint a fajtatiszta borderek, járok vele túrázni, élvezi, de otthon is szeret lenni, nyugis kutya, nem ugatós, sokat van láb alatt, folyton követ, ha a gép előtt ülök, akkor odakuporodik a szék alá, vagy jön az ölembe. Én kifejezetten olyan kutyát akartam, akivel lehet együtt mozogni, sportolni, túrázni, de otthon is jól érzi magát.
Óriástestűt ne nézzetek azért, de gondolom ez egyértelmű.
Tartanak vizslát is valamelyik emeleten, ő is jól érzi magát lakásban, főleg, mert rövid szőrű, de mozognak is vele.
Menhely, fajtamentések, a bordereseket ajánlom, fiatal egyesület, korrektek, segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!