Hogyan lehet facebook csoportban kutyát hírdetni?
Szóval benne vagyok egy ingyen elvihetős csoportba facebookon.
2 kiskutyának szeretnék gazdit keresni, így gondoltam felrakom oda.
Viszont, fogalmam sincsen hogyan kell a csoportba képet és leírást megosztani.
Ha valaki tud ebben segíteni nagyon megköszönném.
Ja a másik, Jófogáson megéri hírdetni? Vagy ritkán néznek kiskutyát azon az oldalon?
Plakáton, facebookon és Jófogáson kívűl hol tudnám még hirdetni őket?
Ez a legrosszabb fajta szaporító. Hagyta, hogy megszülessen az alom, majd totálisan elhanyagolja a kölyköket.
Az ilyennek nem kellene egyszerűen kutyát tartania, mert alkalmatlan erre a felelősségre! (Persze a gyerekvállalás sem való ilyen embernek.)
Jó, most már mit csináljon??? Ne keressen gazdát a besikerült kölyköknek??? Csapja agyon őket talán??? Be lehet fejezni az oltást már, unalmas!
Kérdező Keress nekik valóban ingyen gondoskodó gazdikat s tanulj az esetből!
Az állat nem játék, figyelj jobban a kutyádra!
A kölyköket megölni állatkínzás, súlyos törvénysértés!
Ilyen szaporítótól elhozni kiskutyát végtelenül felelőtlenség a leendő gazdák részéről.
Az egyetlen normális megoldás az lenne, hogy maradjon a nyakán az összes kölyök, kelljen csak neki gondoskodnia róluk. Sajnos (nem sajnos) csak és kizárólag így lehet elérni, hogy az ilyen egyszerű, féreg emberek felhagyjanak a szaporítással! (Akkor is, ha ők azzal takaróznak, hogy "véletlen" alom. Ami persze nem igaz, hisz ő nem vigyázott a kutyájára és ő nem volt hajlandó ivartalanítani.)
Melyik megye? Mekkora testűek lesznek?
Hátha valaki innen is lesz jelentkező.
Még mindig nem válaszoltál.
Mit teszel, ha nem lesznek gazdásak a kutyák?
18as nem tudom, de etetni nem tudok ennyit.
Utcára nem raknam ki az biztos, esetleg menhely.
Menhely nem fogad be gazdás kutyákat.
Szaporítasz, majd etetni, ellátni már nem akarod őket? Ennyire gusztustalan módon nem vagy hajlandó vállalni a felelősséget? Keress másik gazdát a felnőtt kutyádnak is!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!