Most az uj rendelet miatt, hogy setaltassam a kutyat?
Figyelt kérdés
Nalunk az utolso egeszsegugyi seta 11fele van este. Majd reggel 7kor a kovi.
Nem tudunk 8-5ig bent ulni a kutyaval. Szerencsetlen osszevizeli a lakast. 9ora. Egyszer ketszer talan kibirja, de erre atallni nem tud, nem is egeszseges neki. Most akkor meg fognak buntetni mert leviszem egeszsegugyire az ebet?
2020. nov. 9. 13:31
21/49 anonim válasza:
Nincsen udvarotok? Akkor beszélj a szomszéddal és vidd az ő udvarára!
22/49 anonim válasza:
Én biztosan levinném egy rövid sétára senki mással nem csoportosulva.Nem hinném hogy a rendőrök kimondottan erre utaznának. Ha mégis, akkor az igencsak elgondolkoztató.
23/49 anonim válasza:
Én is 11kor viszem le őket és 9kor megyünk le reggel. Mennyi idős a kutyád?
24/49 anonim válasza:
A rendőrök tutira nem fognak ebbe belekötni. Feltéve, hogy normálisan komminkálsz (nem "takaroggyá hülye sün, a kutya a fontosssabbbb"), és nem órákig bandázol lent, hanem tíz perc pisi a szomszéd utcán és irány haza.
25/49 anonim válasza:
#24, de belekötnek. Tudok konkrét esetről. Csak figyelmeztették, legközelebb büntetnek is... éjfél után ment le a kutyával
26/49 anonim válasza:
26
Igenis VANNAK jó és lelkiismeretes kutyatartók!
27/49 10 deka farhát válasza:
Csak én gondolom azt, hogy meg kéne várni a rendelet kihirdetését a holnapi Magyar Közlönyben? Addig, amíg nincs leírva részletesen, hogy milyen kivételek vannak, fingreszelgetés az egész.
28/49 anonim válasza:
#20:
Ezzel az erővel azt is lehetne, amit az a hibbant agyú olasz nő csinált, aki az erkélyről a nyakánál kötélen engedte le meg húzta vissza a kutyáját a lenti bokorból.
30/49 anonim válasza:
Az megvan, hogy még NINCS semmilyen rendelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!