A macska nem hűtlen, és a kutya nem hűséges, ezek emberi fogalmak, állatokra húzva.
A kutya falkaállat, neki kell a főnök (ami a gazda, ezért mondják, hogy a kutya hűséges), a macska magányos vadász, ő nem tudja értelmezni a főnök fogalmát, ezt értelmezi a sok buta ember hűtlenségként. Pedig csak mindegyik követi az ösztöneit...
A cica rajtam alszik, mikor nem voltam itthon, s a tesóm etette, látszott rajta, hogy szomorú (fél mindenkitől, rajtam kívül).
Főnököm cicája olyan, hogy általában le se tojja, most ideiglenesen a főnök szüleinél laknak, s ők mondták, hogy amikor nem volt otthon, a cica teljesen odavolt.
De mikor ott van, nem mutatja ki :)
Ja, és a kutyahűségról még egy eset: barátnőm bement a boltba, kiskutyával én kintmaradtam.
Még kölyök volt, jöttek emberek, simogatták, simán hazament volna az összessel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!